ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Απεργία και στα NOTOS GALLERIES για τις περικοπές και την εκ περιτροπής εργασία

Σε 24ωρη απεργία προχωρούν σήμερα, οι εργαζόμενοι στα καταστήματα NOTOS GALLERIES, αντιδρώντας στην απόφαση της επιχείρησης για περικοπή των αποδοχών τους με ταυτόχρονη εφαρμογή της εκ περιτροπής εργασίας. Ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας με ανακοίνωσή του «καταγγέλλει και καταδικάζει την εργοδοσία στα NOTOS GALLERIES , που αξιοποιώντας τους νόμους της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ επιβάλλει στους εργαζόμενους εκ περιτροπής εργασία, στοχεύοντας στην αύξηση των κερδών τους με την παράλληλη εξαθλίωση των εργαζομένων». Στην ανακοίνωση αναφέρεται:..
«Η εργοδοσία στα NOTOS με συμμάχους της όλους τους εργοδότες του κλάδου και με την καθοδήγηση του ΣΕΛΠΕ και του ΣΕΒ θα προχωρήσει και στην κατάργηση της κλαδικής σύμβασης και σε απολύσεις και σε ακόμα μεγαλύτερη μείωση μισθών, όχι γιατί χάνει κέρδη αλλά γιατί θέλει και να τα διατηρήσει και να τα αυξήσει.
Μονόδρομος για εμάς τους εργαζόμενους είναι η αντίσταση σε αυτά τα μέτρα, η παρεμπόδιση και η καθυστέρηση τους και ταυτόχρονα η συγκέντρωση και η προετοιμασία των δυνάμεων μας για να ξεμπερδεύουμε όχι μόνο με τα αντεργατικά μέτρα αλλά και με αυτούς που τα επιβάλουν. Δεν είστε μόνοι σας στην απεργιακή μάχη.
Ο σύλλογος εμποροϋπαλλήλων Αθήνας κήρυξε 24ωρη απεργία για τους εργαζόμενους στα NOTOS GALLERIES και σε συνεργασία με τα κλαδικά σωματεία του εμπορίου σε κάθε νομό που υπάρχει πολυκατάστημα NOTOS αποφάσισαν απεργιακή κινητοποίηση την συγκεκριμένη ημερομηνία δίνοντας έτσι πανελλαδικό χαρακτήρα στην μάχη που δίνουμε στις 3 Γενάρη.
Μην κάνουμε ούτε βήμα πίσω, μην υποκύψουμε στους εκβιασμούς της εργοδοσία, όλοι στην απεργιακή μάχη στις 3 Γενάρη. Οι απεργοί χαλυβουργοί έδωσαν και δίνουν αγωνιστική απάντηση στο βιομήχανο Μάνεση που προσπάθησε να περάσει τα ίδια μέτρα που επιβάλλει και η εργοδοσία στα NOTOS GALLERIES. Χωρίς εσάς η επιχείρηση δεν μπορεί να δουλέψει. Συσπειρωθείτε στο κλαδικό σας σωματείο για να αντεπιτεθούμε δυναμικά στο πόλεμο κυβέρνησης και εργοδοσίας».