ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ Πρόσκληση σε εθελουσία και για διευκρινίσεις στον κ. Τσόγκα


«Για διευκρινίσεις στον κ. Τσόγκα». Ετσι καταλήγει η ανακοίνωση της Χ.Κ.ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ με την οποία καλούνται οι εργαζόμενοι (εάν θέλουν) να δηλώσουν αν προτίθενται να συμμετάσχουν σε πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου. Οι εργαζόμενοι στην Ελευθεροτυπία, που συνεχίζουν τις 48ωρες κυλιόμενες απεργίες, θα πραγματοποιήσουν νέα συνέλευση την Τετάρτη στις 2 το μεσημέρι στο κτίριο της Μίνωος. Ακολουθεί ολόκληρο το κείμενο της ανακοίνωσης για την εθελουσία έξοδο:..
Χ.Κ.ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε.
Παρακαλούνται οι εργαζόμενοι της Χ.Κ.Τεγόπουλος ΑΕ και της Φωτοεκδοτικής ΑΕ, που προτίθενται να συμμετάσχουν σε πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου να συμπληρώσουν και να υπογράψουν στην αντίστοιχη θέση του πίνακα. Η συμπλήρωση αυτού του πίνακα χρησιμεύει στην συλλογή στοιχείων που, μετά τις πρόσφατες εξελίξεις, είναι απαραίτητα:
1ον) Για να εκπονηθεί ένα σχέδιο δράσεων, για την διάσωση των εταιριών, στα πλαίσια του άρθρου 99, καθώς και
2ον) να μπορέσει η διοίκηση να καταθέσει, το συντομότερο δυνατό, την πρόταση προς τους εργαζόμενους για την επίλυση του προβλήματος των καθυστερούμενων δεδουλευμένων τους.
Διευκρίνιση 1η: Η εκδήλωση πρόθεσης και η υπογραφή αυτού του πίνακα δεν έχει δεσμευτικό χαρακτήρα, και δεν επηρεάζει τα πάσης φύσεως νόμιμα δικαιώματα των εργαζομένων που θα υπογράψουν.
Διευκρίνιση 2η: Αναλυτικά, οι όροι και οι προϋποθέσεις του θα ανακοινωθούν εφόσον προκύψει ενδιαφέρον από τους εργαζόμενους και εφόσον εξασφαλιστεί η χρηματοδότησή του.
Έχει εξουσιοδοτηθεί να παρέχει διευκρινίσεις σε κάθε ενδιαφερόμενο ο Κος. Τσόγκας.
Εκ της διοικήσεως