ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Ο υπεροπτικός Γιάννης Αλαφούζος και ο πεισματάρης Γιώργος Αυτιάς

«Θα διεκδικήσω ακόμα και από τα δισέγγονά τους τα λεφτά που μου χρωστάνε. Ήταν χρήματα που δούλεψα. Ξυπνούσα στις 3.00 το πρωί και δούλευα ως τις 12.00 το βράδυ. Απλήρωτος! Δεν ζητάω τίποτα παραπάνω από τον κόπο μου».
Αυτό δήλωσε σε συνέντευξή του ο Γιώργος Αυτιάς για τα χρωστούμενα από το Alter συμπληρώνοντας: «Περίμενα μέχρι την τελευταία στιγμή το Alter. Από τη στιγμή που η ιδιοκτησία του καναλιού ανακοίνωσε και επίσημα ότι αποδεσμεύει τα κορυφαία ονόματα του σταθμού, πήρα το δρόμο μου. Ε, αυτό ήταν η “σταγόνα”. Επέλεξα την πρόταση του ΣΚΑΪ».
Ο Αυτιάς μπορεί να επέλεξε την πρόταση του ΣΚΑΪ αλλά προσπέρασε την ιταμή και απαξιωτική για το πρόσωπό του δήλωση του Γιάννη Αλαφούζου που στο twitter (κάντε κλικ), απαντώντας σε τηλεθεατή του ΣΚΑΙ, συμφώνησε πως ο Αυτιάς είναι χαμηλού επιπέδου, αλλά δικαιούται μια δεύτερη ευκαιρία αφού θα προσαρμοστεί στις απαιτήσεις των τηλεθεατών του σταθμού!..
Όπως είπαν κάποιοι αν ήταν άλλος στη θέση του Γιώργου Αυτιά θα είχε ήδη παραιτηθεί προτού καν ξεκινήσει στον ΣΚΑΪ… Κάποιοι άλλοι όμως..
αντέτειναν πως η δήλωση Αλαφούζου πείσμωσε τον Αυτιά που τώρα είναι αποφασισμένος να δείξει σε όλους ότι έχει κι αυτός θέση στον «ποιοτικό» ΣΚΑΪ δίπλα στους Αρη Πορτοσάλτε, Μπάμπη Παπαδημητρίου και τα άλλα καλόπαιδα του τηλεοπτικού σταθμού του Φαλήρου…