ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

EΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ Στα σχέδια της Μαριάνθης και η υπαγωγή στο άρθρο 99


Επιστολή έστειλε η Πρόεδρος & Διευθύνουσα Σύμβουλος της Χ.Κ. ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ, Μαριάνθη Τεγοπούλου προς το ΧΑΑ όπου γνωστοποιεί ότι η εταιρεία συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις με τις Τράπεζες για την συνέχιση της χρηματοδοτήσεώς της, προκειμένου να αποφευχθεί η διακοπή της δραστηριότητάς της. Επίσης η Μαριάνθη, γνωστή και ως Μάνια, γνωστοποιεί στο ΧΑΑ ότι έχουν εκπονηθεί και σχέδια προσαρμογής (!) της λειτουργίας της εταιρείας υπό τις παρούσες συνθήκες τονίζοντας: Η Διοίκηση της Εταιρείας είναι υποχρεωμένη να λάβει όλα τα απαιτούμενα μέτρα για την διατήρησή της σε λειτουργία, μη αποκλειομένης και της υποβολής, εις το μέλλον, αιτήσεως για την υπαγωγή της στις διατάξεις του άρθρου 99 ΠτΚ.
Την ίδια ώρα οι απλήρωτοι εργαζόμενοι της Ελευθεροτυπίας προχωρούν σε 48ωρη απεργία από τις 06.00 π.μ. της Πέμπτης σήμερα έως τις 06.00 π.μ. του Σαββάτου, ενώ προσανατολίζονται στο να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις με απεργία διαρκείας. Στο πλευρό τους όλοι οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ και κυρίως αυτοί που έχουν βιώσει στο..πετσί τους το να είσαι απλήρωτος επί μήνες.
Δείτε εδώ την επιστολή συμπαράστασης των εργαζόμενων της ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗΣ στους συναδέλφους τους της Ελευθεροτυπίας.