ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Δριμεία κριτική μέσω άρθρου της Ελευθεροτυπίας κατά του προέδρου της ΕΣΗΕΑ

Η φτώχεια φέρνει γκρίνια. Ο λόγος για τα τεκταινόμενα στην χειμαζόμενη Ελευθεροτυπία με αφορμή και το άρθρο του Δημήτρη Παπαθανασίου στην εφημερίδα μέσω του οποίου ο δημοσιογράφος επιτίθεται στον πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ -και συνάδελφό του στη Μίνωος- Δημήτρη Τρίμη.
Ο Παπαθανασίου ορμώμενος από τις δηλώσεις Τρίμη στον Χατζηνικολάου (Real Fm) για την κρίση στα ΜΜΕ και τις αναφορές του (μόνο) στα προβλήματα του ΑΛΤΕΡ και της Ελευθεροτυπίας ενίσταται αμφισβητώντας τα οικονομικά στοιχεία που παρουσίασε ο Τρίμης για την «Ε» και σχολιάζει μεταξύ άλλων:
«(…)Προφανώς για τον κ. Τρίμη πουθενά δεν γίνονται ομαδικές απολύσεις, πουθενά δεν γίνονται μειώσεις μισθών, πουθενά δεν υπογράφονται ατομικές συμβάσεις. Το μόνα προβλήματα είναι το Alter και η Ελευθεροτυπία.
(…)Γιατί ο πρόεδρος του σωματείου μας, την ώρα που δίνεται μια πολυμέτωπη μάχη για να ξεπεραστούν τα πραγματικά μεγάλα προβλήματα, δημιουργεί με τις παρεμβάσεις του, η ορθότητα και η αντικειμενικότητα των οποίων αν μη τι άλλο ελέγχονται, ένα περιβάλλον τέτοιο που μόνο ευνοϊκό για τους εργαζομένους και την πολυπόθητη δανειοδότηση της εταιρείας δεν είναι;»
Κάποιοι είπαν πως δεν κατάλαβαν σε τι αποσκοπεί (αν αποσκοπεί) το άρθρο Παπαθανασίου και..για ποιο λόγο προβλήθηκε στην 8η σελίδα της εφημερίδας στην στήλη ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ - υπονοώντας προφανώς πως, αν και ειλικρινές, εξυπηρετεί σε κάποιο βαθμό συμφέροντα της Μάνιας. Εμείς πιστεύουμε ότι απλώς αυτά συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες. Πόσο μάλλον όταν έχεις να πληρωθείς τέσσερις μήνες…
Διαβάστε όλο το άρθρο στο enet.gr και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα.