ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

ΔΟΛ Ολοι οφείλουν όχι απλά να μην υπογράψουν ατομική σύμβαση, αλλά και να το καταγγείλουν στην Ένωση»

-«ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΨΩ ΣΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΠΡΟΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΟΣΟΥΣ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ»
-ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ

Να μην δεχτούν ατομικούς εκβιασμούς και να τηρήσουν την αξιοπρέπειά τους καλεί τους εργαζόμενους στον ΔΟΛ ο εκπρόσωπος των συντακτών στο ΒΗΜΑ. Ο Τάσος Αναστασιάδης ξεκαθαρίζει ότι όλοι οφείλουν να ακολουθήσουν τα σωματεία τους και ότι ορίζουν τα καταστατικά τους και οι συλλογικές αποφάσεις. Μάλιστα προχωράει ακόμη πιο κάτω λέγοντας ότι τα μέλη των ενώσεων και οι εκπρόσωποι, όπως και όσοι κατέχουν θέσεις ιεραρχίας στην παραγωγική διαδικασία (αρχισυντάκτες, διευθυντές σύνταξης, κλπ. -βλ. άρθρο 7 του καταστατικού της ΕΣΗΕΑ) οφείλουν όχι απλά να αρνηθούν να υπογράψουν, αλλά και να το καταγγείλουν στην Ένωση.
Ο Αναστασιάδης επισημαίνει χαρακτηριστικά:
«Εννοείται ότι για τα μέλη της Ένωσης, εγώ ως εκπρόσωπός της οφείλω, για όσους δεν ακολουθήσουν τις αποφάσεις μας αυτές, να τους παραπέμψω στο Πειθαρχικό ζητώντας τη διαγραφή τους από την Ένωση. Επίσης το ίδιο οφείλω να πράξω και..για όσους συναδέλφους, ιδιαίτερα της ιεραρχίας, θελήσουν (καλοπροαίρετα ή όχι) να επηρεάσουν προς την ίδια κατεύθυνση άλλους συναδέλφους».

Διαβάστε εδώ ολόκληρη την ανακοίνωση - ενημέρωση του Τ. Αναστασιάδη