ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Θρίλερ με την παραίτηση του «καζινά» στον ΔΟΛ

Μυστήριο με την παραίτηση ή όχι του νέου εμπορικού διευθυντή του ΔΟΛ. Κάποιοι λένε ότι ο «καζινάς» Γιάννης Τερπίτσας θίχτηκε από τις οργισμένες αναφορές των εργαζόμενων προς το πρόσωπό του μετά kai τις περικοπές που επέβαλε ο Ψυχάρης στον ΔΟΛ.
Η ανακοίνωση της εργασιακής επιτροπής του ΔΟΛ και εκπροσώπων των εργαζομένων ανέφερε χαρακτηριστικά για τον Γ. Τερπίτσα: (…)Απορίας άξιο είναι: Γιατί όλο αυτό το διάστημα «συντηρούνται» μεγαλοσυνταξιούχοι, προσλαμβάνονται νέα μεγαλοστελέχη-μάνατζερ βλ. Εμπορική Διεύθυνση. Πρόσληψη διευθυντή για την ελεύθερη αγορά αλλά και εμπορικού διευθυντή ο οποίος χαρακτηριστικά δήλωσε ότι είναι «άσχετος» με το αντικείμενο αφού δραστηριοποιόταν σε άλλου είδους επιχειρηματικές δραστηριότητες πχ. Εταιρείες καζίνο.
Λέτε ο Τερπίτσας να είναι τόσο εύθικτος ή είναι κάποιο τρικ του Ψυχάρη μπας και μπορέσει να...εκτονώσει την κατάσταση; Κάποιοι πάντως λένε ότι ο νέος εμπορικός διευθυντής δεν μπόρεσε να παρουσιάσει κάποια αξιόπιστη και κυρίως προσοδοφόρα πρόταση στον Ψυχάρη και για αυτό τον λόγο αποχωρεί από τον ΔΟΛ. Επίσημα δεν έχει γίνει κάτι γνωστό και δεν έχει οριστικοποιηθεί τίποτε.