ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Οι Αλαφούζοι προσπαθούν να διασπάσουν τους εργαζόμενους

Η ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΚΑΪ ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ

Για μια ακόμη φορά η εργοδοσία της εφημερίδας «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ», του Ρ/Σ και του Τ/Σ «ΣΚΑΪ», ιδιοκτησίας της οικογένειας Αλαφούζου, έδειξε το αντεργατικό και αντισυνδικαλιστικό πρόσωπό του.
Για μια ακόμη φορά απέδειξε ότι αποτελεί τη σκληρότερη έκφραση της εργοδοσίας, η οποία καταπατά κάθε έννοια συνδικαλιστικής ελευθερίας, στους χώρους δουλειάς.
Επιχειρώντας να διασπάσει το κοινό μέτωπο όλων των εργαζομένων στο συγκρότημα Αλαφούζου, οι οποίοι ζήτησαν κοινή Γενική Συνέλευση με την παρουσία των Διοικητικών Συμβουλίων των Ενώσεων τους, «επέτρεψε» μόνο τη συνέλευση των εργαζομένων στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την..παρουσία μόνο μελών του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει τις διασπαστικές ενέργειες της εργοδοσίας. Επιμένει στη Γενική Συνέλευση όλων των εργαζομένων με την παρουσία των μελών των Δ.Σ. όλων των συνδικαλιστικών Ενώσεων, οι οποίες εκπροσωπούν όλους τους κλάδους των εργαζομένων στο συγκρότημα Αλαφούζου.
Τα προβλήματα είναι κοινά, γι’ αυτό και ο αγώνας για την αντιμετώπισή τους είναι κοινός και ενιαίος.