ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Ο Γιαννίκος ξημεροβραδιάζεται στην Καλλιθέα

Συσκέψεις επί συσκέψεων στον «Κόσμο του Επενδυτή» καθώς ο Κώστας Γιαννίκος μετά την απολογία του στον ανακριτή κατευθύνθηκε στο νούμερο 174 της Λεωφόρου Συγγρού όπου και τα γραφεία της εφημερίδας.
Ο Γιαννίκος έδωσε οδηγίες σε Κουλούρη και Κιμπουρόπουλο για το πρωτοσέλιδο καθώς και για τα θέματα στις εσωτερικές σελίδες του φύλλου. Όπως λέγεται ο Γιαννίκος δεν εμπιστεύεται κανέναν και μετά την παραίτηση του Ν. Φελέκη βλέπει παντού Ιούδες, ενώ θέλει να επιβλέπει τα πάντα στην Καλλιθέα, διευθύνοντας προσωπικά την εφημερίδα.
Στο φύλλο του Σαββάτου δεν γνωρίζουμε αν θα υπάρχει κάποιο μεγάλο αφιέρωμα για τους μηχανισμούς αντιμετώπισης της φοροδιαφυγής και τους επώνυμους που συλλαμβάνονται από τις διωκτικές αρχές για χρέη προς το Δημόσιο. Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι οι εργαζόμενοι δουλεύουν σε άσχημο κλίμα, κάτω από τις χειρότερες δυνατές συνθήκες και το κυριότερο ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ!..
Οσο για το πρωτοσέλιδο του Κόσμου του Επενδυτή που μας εστάλη θεωρούμε μετά βεβαιότητος ότι..αποτελεί προϊόν φωτομοντάζ.
Θυμίζουμε ότι ο Γιαννίκος είχε συλληφθεί τη Δευτέρα από το ΣΔΟΕ για χρέη προς το Δημόσιο (μη καταβολή Φ.Π.Α., ύψους 1,2 εκατ. ευρώ) και σήμερα μετά την απολογία του στον ανακριτή αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους (απαγόρευση εξόδου από την χώρα).