ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Κόλαση στη Συγγρού - Ποιοι εγκαταλείπουν τον Σαμαρά

ΣΤΡΙΜΩΓΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Ο «ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ» ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΝΟΣΤΑΛΓΕΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΕΛ. ΤΥΠΟ

Μετά την θύελλα αντιδράσεων που ξέσπασε στο εσωτερικό της ΝΔ για την εγκατάλειψη της αντιμνημονιακής πολιτικής του κόμματος ήρθε κι άλλη ψυχρολουσία για τον Σαμαρά: αυτή τη φορά από τα πρωτοσέλιδα στον δεξιό Τύπο καθώς τόσο ο Ελεύθερος Τύπος όσο και η Δημοκρατία κάθε άλλο παρά στήριξαν τους χειρισμούς Σαμαρά των τελευταίων ημερών. Ο Ελεύθερος Τύπος του «εγώ μόνο από οικονομικά γνωρίζω» Π. Αμυρά, κάνει λόγο για «Κυβέρνηση… μικράς πνοής», καταγγέλλει «κομματικά κέντρα και παράκεντρα σε ένα πολυπληθές υπουργικό σχήμα» και αναφέρεται σε «Κυβέρνηση Παπαδήμου με λογική Πετσάλνικου» όπου υπερισχύουν οι παπανδρεϊκοί.
Από την πλευρά της η εφημερίδα Δημοκρατία του «ασυμβίβαστου» Χρήστου Μουλίνου σήμερα με βασικό τίτλο ΘΛΙΨΗ στην πρώτη σελίδα κριτικάρει ευθέως τους χειρισμούς Σαμαρά που πάγωσαν την βάση του κόμματος και..κάνει λόγο για Crash test στη ΝΔ. (Δείτε και τη χθεσινή «δημοκρατία» και τα σχόλια μέσα από το antinews.gr).
Την ίδια ώρα στο antinews (που στήριζε με χίλια τον «αντιμνημονιακό» Σαμαρά) γίνεται μύλος με τους factores και τους Φαήλους να έχουν ξεσπαθώσει κατά των προεδρικών επιλογών ενώ κάποιοι ξεροσταλιάζουν στην Ραφήνα αναζητώντας (ματαίως) τον Κ. Καραμανλή!
Kάποιοι λένε πως η μπάλα παίρνει και τον εκπρόσωπο Μιχελάκη που από δω και μπρος α είναι σε πολύ δύσκολη θέση καθώς θεωρείται ότι δεν θα μπορέσει να διαχειριστεί την έκφραση της εσωκομματικής οργής και την έντονη δυσαρέσκεια της βάσης της ΝΔ. «Οταν είσαι αντιμνημονιακός είναι εύκολα τα λόγια, τώρα στα δύσκολα θα τον δούμε...» λένε χαρακτηριστικά οι άσπονδοι φίλοι του Μιχελάκη που συμπληρώνουν: «Σύντομα ο Γιάννης θα νοσταλγήσει το γραφείο του στον Ελεύθερο Τύπο...»