ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Προς κινητοποιήσεις στην «Πατρίδα» του Πύργου

ΜΠΑΡΑΖ AΠΟΛΥΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Nέες αυθαιρεσίες εις βάρος των εργαζομένων στην εφημερίδα «Πατρίδα» του Πύργου Ηλείας. Μετά τον Κώστα Αντωνόπουλο και την Πέλλυ Μπεβούδα η ιδιοκτησία της εφημερίδας προχώρησε σε σε προειδοποιητική αναγγελία απόλυσης του δημοσιογράφου Παναγιώτη Παυλόπουλου.
Η θεαματική αποψίλωση σε προσωπικό και η ορατή αποδυνάμωση της εφημερίδας – μιας από τις μακροβιότερες της ελληνικής Περιφέρειας- συνιστά αναμφίβολα μελανή σελίδα στην ιστορία της, την οποία χρεώνεται η σημερινή ιδιοκτησία της, και μαζί συνιστά στοιχείο που αμαυρώνει το κύρος της «Πατρίδας».
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου – Ηπείρου – Νήσων (ΕΣΗΕΠΗΝ) καλεί την ιδιοκτησία της «Πατρίδας» να σεβαστεί την μεγάλη προσφορά των εργαζόμενων στην..εφημερίδα, την συνέπεια, την υψηλή ευσυνειδησία τους, τον επαγγελματισμό τους, τους αγώνες που επί χρόνια έχουν δώσει για την ειδησεογραφική της πληρότητα και ποιότητα και να ανακαλέσει τις απολύσεις, αποκαθιστώντας την ηθική τάξη και ισορροπία. Σε διαφορετική περίπτωση, η Ένωση, πέραν των όποιων νομικών ενεργειών της, θα εξετάσει άμεσα και σε συνεννόηση με το προσωπικό της εφημερίδας το ενδεχόμενο κινητοποιήσεων ώστε επιτέλους να μπει φραγμός στο μπαράζ απολύσεων.