ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Οι (original) «Προβλέψεις» ελεύθερες στο περίπτερο - Βαράνε διάλυση στην Espresso;

Η Espresso χάνει το στοιχηματικό περιοδικό «Προβλέψεις» που ανέβαζε κατακόρυφα την κυκλοφορία της εφημερίδας. Φαίνεται πως στην εφημερίδα του Κυριακίδη έχουν τρελαθεί ή έχουν βαλθεί να μας τρελάνουν... Το περιοδικό παλαιότερα κυκλοφορούσε μαζί με τον Ελ. Τύπο.
Οπως μας πληροφορεί σχετικό e-mail, oι «Προβλέψεις», απ’ εδώ και στο εξής θα κυκλοφορούν «ελεύθερα» στα περίπτερα, κάθε Τρίτη και Παρασκευή.
Η ομάδα των «Προβλέψεων» που αποχώρησε, οικειοθελώς την περασμένη Παρασκευή (21 Οκτωβρίου) από την εφημερίδα «Espresso» συνεχίζει να δίνει τη «μάχη» στο γήπεδο του Στοιχήματος, χωρίς αλλαγές στην..ενδεκάδα της.
Όλοι οι συντάκτες θα είναι παρόντες (και) στη νέα προσπάθεια, το περιοδικό, οι «μηχανές» άρχισαν να δουλεύουν και όλοι οι συντελεστές είναι πεπεισμένοι ότι θα κερδίσουν και αυτό το παιχνίδι.
Την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου, λοιπόν, οι «Προβλέψεις» δίνουν ραντεβού με τους παίχτες του Στοιχήματος στα περίπτερα, με την (γνωστή) έκδοση των 96 σελίδων στην τιμή του 1 euro.

ΥΓ: Εννοείται ότι το «ρεπό» της Τρίτης (25/10) δεν θα το περάσουμε πίνοντας... καφεδάκι.
Η συντακτική ομάδα, το «Φάντασμα», ο «Λογικός», ο «Πονηρός», ο Σταύρος Κολίλας, ο «Ψαγμένος», το «Καρντάσι», ο «Βετεράνος» και οι «Τρεις Σωματοφύλακες» άρχισαν το «κυνήγι», προκειμένου να σας σερβίρουν στο πιάτο τα σημεία που θα σας στείλουν ταμείο.

Καλή τύχη, σε όλους (μας)...