ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

M. Σπινθουράκης: Mπλέχτηκα με τα πίτουρα και τώρα με τρώνε οι κότες

«Είμαι 27 χρόνια δημοσιογράφος, δεν έχω σπάσει ποτέ εμπάργκο, δεν το έκανα ούτε τώρα και δεν πρόκειται να το κάνω ποτέ». Αυτό δήλωσε ο ανταποκριτής του Mega στις Βρυξέλλες Μανώλης Σπινθουράκης στον συντάκτη της Ελευθεροτυπίας Σ. Μανιάτη με αφορμή την ανακοίνωση Μόσιαλου που τον φωτογράφιζε ως τον δημοσιογράφο που δεν σεβάστηκε το «εμπάργκο» και παραβίασε τη δεοντολογία με τη μετάδοση αποσπασμάτων της συνέντευξης Μέρκελ, που είχε αποκλειστικά η ΝΕΤ.
«Στο έγγραφο της πρεσβείας δεν υπήρχε κανένα εμπάργκο, όπως συμβαίνει πάντα, και δεν αντιλήφθηκα κανένας να λέει κάτι τέτοιο. Ετσι κι αλλιώς, πάντως, αν ήθελαν να υπάρχει εμπάργκο, έπρεπε να είναι τυπωμένο στο έγγραφο που μοίρασαν και δεν θα..είχε δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα. Κάτι τέτοιο δεν υπήρχε» συνέχισε ο Σπινθουράκης τονίζοντας: «Είναι προφανές ότι έκαναν λάθος, ας έχουν τη γενναιοψυχία να το παραδεχτούν. Αρχικά κατηγορήθηκα ως τσιράκι του υπουργού Επικρατείας και τώρα είμαι εκείνος που καταγγέλλει ο κ. Μόσιαλος για αντιδεοντολογική συμπεριφορά. Οποιος μπλέκεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες. Δεν ήθελα να μπλεχτώ με τα πίτουρα. Τώρα που μπλέχτηκα, με τρώνε οι κότες...»