ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Αγωγές θα καταθέσει ο Κυρ. Θωμαΐδης για την απόλυσή του από τον FM-100

Μέχρι και το 1ο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου φτάνει η ετήσια επιχορήγηση της ΔΕΠΘΕ (Δημοτική Εταιρεία Πληροφόρησης Θεάματος και Επικοινωνίας), μέσω της οποίας καλύπτονται και οι μισθοί (FM-100 κλπ). Η διοίκηση της ΔΕΠΘΕ πήρε απόφαση να ζητήσει επιπλέον επιχορήγηση από τον δήμο Θεσσαλονίκης και για το θέμα πλέον θα αποφασίσει το δημοτικό συμβούλιο σε μια από τις επόμενες συνεδριάσεις του. Σημειώστε ότι από τα χρήματα της επιχορήγησης, ένα μεγάλο ποσό δίνεται για τις αποζημιώσεις απόλυσης των εργαζόμενων που εκδίωξε η διοίκηση φέτος.
Την ίδια στιγμή, ο Κυριάκος Θωμαΐδης, προσήλθε στην συνεδρίαση του Δ.Σ της ΕΣΗΕΜΘ, λέγοντας ότι του ανακοινώθηκε η απόλυση από το ραδιοσταθμό FM-100. H διοίκηση της ΔΕΠΘΕ, είχε κατηγορήσει τον Κ. Θωμαΐδη ότι απασχολείται σε ανταγωνιστικό μέσο, εννοώντας την..συνεργασία του δημοσιογράφου, εκτός από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ και με το ραδιόφωνο, στο οποίο διατηρεί εκπομπή που μεταδίδεται στην Θεσσαλονίκη μόνο ιντερνετικά. Ο Θωμαΐδης, είπε ότι έχει σοβαρές ενδείξεις πως η απόλυσή του συνδέεται με τις αποκαλύψεις στα στημένα παιχνίδια και ζήτησε την ηθική και συνδικαλιστική στήριξη της ΕΣΗΕΜ-Θ, αλλά και την νομική συμπαράσταση, στις αγωγές στις οποίες θα καταθέσει εναντίον της ΔΕΠΘΕ.

-πηγή: asyntaxtostypos