ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Ο «Κινέζος» σύμβουλος του Φώτη και το ένθετο... Ημερησία

Ο ΦΩΤΗΣ ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ 70 ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ!

Συσκέψεις επί συσκέψεων στον Πήγασο μεταξύ των επιτελείων του ημερήσιου και Κυριακάτικου ΕΘΝΟΥΣ, με θέμα τον σχεδιασμό μιας εφημερίδας που θα μπορεί να βρίσκεται στα περίπτερα για δυο μέρες.
Οι συζητήσεις επικεντρώνονται σε ένα φύλλο που θα κυκλοφορεί το Σαββατοκύριακο και θα περιλαμβάνει ένα ισχυρό οικονομικό ένθετο, που θα είναι η οικονομική εφημερίδα του Ομίλου, η Ημερησία, με λιγότερες φυσικά σελίδες.
Οπως λένε στον Πήγασο, η κυκλοφορία της Ημερησίας, σε συνδυασμό με την οικονομική συγκυρία, δεν αποφέρει κέρδη. Η διατήρησή της όμως έστω και ως ενθέτου θα δώσει τη δυνατότητα να απορροφώνται οι ισολογισμοί, που αποτελούν σημαντική πηγή εσόδων.
Οι περικοπές δεν θα σταματήσουν- δυστυχώς, στο χαρτί και τα ένθετα. Θα προχωρήσουν και στο ανθρώπινο δυναμικό. Και λογικά, περισσότερο χαμένοι θα είναι όσοι εμπλέκονται στα..μαγαζιά που θα γίνουν ένα: την Ημερησία και το οικονομικό τμήμα -κυρίως- του Έθνους. Ο Φώτης Μπόμπολας μιλάει ήδη για περισσότερες από 70 απολύσεις!
Όχι ότι δεν θα χάσουν και οι υπόλοιποι- όσοι δούλευαν στο ημερήσιο και το Κυριακάτικο, με ένα επιμίσθιο. Η σκέψη- λένε, είναι με ένα μισθό να βγαίνουν όλες οι εκδόσεις.
Την ίδια ώρα η δημοσιογράφος του καλλιτεχνικού ρεπορτάζ Ντέμη Αυλωνίτη κλήθηκε στο λογιστήριο από όπου και έμαθε ότι απολύεται...
Σε ότι αφορά στα ένθετα και τα περιοδικά, ο Φώτης Μπόμπολας- όπως λέγεται, έχει πεισθεί από στέλεχος του μαγαζιού ότι όλα μπορούν να βγαίνουν στην... μισή τιμή.
Ο «Κινέζος»- όπως αποκαλείται το περί ου ο λόγος στέλεχος το όνομα του οποίου ΔΕΝ γνωρίζω, έχει καταφέρει να πείσει τον εκδότη ότι θα εκδίδει όμοια προϊόντα κοψοχρονιά. Πως γίνεται αυτό, ουδείς άλλος γνωρίζει ή δύναται να φανταστεί, αλλά ο Φώτης έχει πεισθεί, παρά το γεγονός ότι κατά το παρελθόν (οι πηγές μου ορκίζονται πως) τα «κινέζικα» του έχουν στοιχίσει πολύ ακριβά...
-πηγή: ΧρΑν / newpost.gr / εικονογράφηση