ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Προκαταρκτική για το θάνατο του οικοδόμου του ΠΑΜΕ διέταξε η Εισαγγελία


Προκαταρκτική εξέταση διατάχθηκε από την Εισαγγελία Αθηνών για τα αίτια θανάτου του 53χρονου γραμματέα του Παραρτήματος Οικοδόμων του Βύρωνα, Δημήτρη Κοτζαρίδη που άφησε την τελευταία του πνοή στον Ευαγγελισμό ύστερα από ανακοπή καρδιάς που υπέστη κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης στο Σύνταγμα. Όπως ανακοινώθηκε από το νοσοκομείο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χωρίς σφυγμούς και δεν έφερε κανένα τραύμα.
Ο γιατρός του Ευαγγελισμού Ηλίας Σιώρας κατήγγειλε ωστόσο ότι είναι πιθανόν δακρυγόνο που έσκασε κοντά στον οικοδόμο να του προκάλεσε αναπνευστική ανεπάρκεια και στη συνέχεια να προκλήθηκε η ανακοπή.
Σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Υγείας αναφέρει: "Μηχανή του ΕΚΑΒ εκκλήθη στην Αίγλη του Ζαππείου, όπου υπήρχε πολίτης με συμπτώματα αδιαθεσίας. Μετά την επί τόπου εξέτασή του από τους διασώστες του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γ.Ν.Α. "Ευαγγελισμός". Στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε πως ο 53χρονος πολίτης ήταν απνοϊκός, χωρίς σφυγμούς, με μυδρίαση και δεν..έφερε κανένα τραύμα. Παρά τις προσπάθειες ανάνηψής του για 50 λεπτά από τους γιατρούς του νοσοκομείου, κατέληξε".

- Διαβάστε εδώ τις αντιδράσεις του ΚΚΕ και των άλλων κομμάτων καθώς και δηλώσεις της Παπαρήγα, του Μ. θεοδωράκη κ.α.

- Διαβάστε εδώ τι λέει η Αντιεξουσιαστική Κίνηση Αθήνας που καταγγέλλει ως αποκλειστικά υπεύθυνο το ΚΚΕ για το ό,τι συνέβη στο Σύνταγμα .