ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Και μια και δύο και τρεις Προβλέψεις


«Κατόπιν ανυπόστατων δημοσιευμάτων σχετικά με το «Εspresso Προβλέψεις Βet», ενημερώνουμε τους αναγνώστες μας ότι το περιοδικό εξακολουθεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή να διατίθεται δωρεάν με την εφημερίδα Εspresso». Με αυτό το πρωτοσέλιδο σημείωμά της και με ολοσέλιδη διαφήμιση για το στοιχηματικό περιοδικό σε εσωτερική σελίδα, αντέδρασε η εφημερίδα του Κυριακίδη στη δημοσιοποίηση της είδησης ότι «την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου οι (original) ''Προβλέψεις'' δίνουν ραντεβού με τους παίχτες του Στοιχήματος στα περίπτερα».
Το δελτίο τύπου που εστάλη και στο δικό μας μπλογκ ανέφερε μεταξύ άλλων: «Η ομάδα των ''Προβλέψεων'' που αποχώρησε, οικειοθελώς την περασμένη Παρασκευή (21 Οκτωβρίου) από την εφημερίδα ''Espresso'' θα συνεχίσει να δίνει τη μάχη στο γήπεδο του Στοιχήματος στο περίπτερο, χωρίς αλλαγές στην ενδεκάδα της».
Για του λόγου το αληθές παραθέτουμε και το εξώφυλλο του περιοδικού «Προβλέψεις» (μας εστάλη με e-mail) που θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή αυτόνομο στα περίπτερα, όπου αναφέρονται και τα ονόματα αυτών που..συμμετέχουν στη νέα προσπάθεια.
Προφανώς η Εspresso θα συνεχίσει να βγάζει τις «Προβλέψεις» με άλλη ομάδα ενώ στοιχηματικό περιοδικό ως ένθετο με το ίδιο όνομα (και την ίδια γραμματοσειρά στο λογότυπο) βγάζει και ο Ελεύθερος Τύπος.
Ο τζόγος ποτέ δεν πεθαίνει…