ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Καμπάνες σε τρεις του «Κέρδους» για την αποδοχή «χορηγίας» της Τράπεζας Πειραιώς

Νέες «καμπάνες» του πειθαρχικού της ΕΣΗΕΑ για την αποδοχή της «χορηγίας» της Τράπεζας Πειραιώς για το Μουντιάλ 2010 στην Αφρική. Η πειθαρχική δίωξη είχε ασκηθεί αυτεπάγγελτα και σήμερα δημοσιοποιήθηκε απόφαση του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικό Συμβούλιο της Ενώσεως Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών για το συγκεκριμένο θέμα.
Σύμφωνα με την απόφαση οι Δημήτρης Ευαγγελοδήμος (διευθυντής της εφημερίδας «Κέρδος»), Αναστασία Φραγκούλη και Κρινιώ Σπυροπούλου (δημοσιογράφοι στο «Κέρδος») κρίθηκαν ομόφωνα πειθαρχικά ελεγκτέοι, για αποδοχή «χορηγίας» της Τράπεζας Πειραιώς, κατά παράβαση της δεοντολογίας.
Υπάρχουν και πολλοί άλλοι δημοσιογράφοι οι οποίοι έχουν αποδεχτεί την «χορηγία» της Πειραιώς και μάλιστα κόμπαζαν και προκαλούσαν (μέσω υβριστικών σχολίων τους) για το συγκεκριμένο γεγονός με αποτέλεσμα να διαγραφούν από την ΕΣΗΕΑ.
Διαβάστε εδώ ολόκληρη την απόφαση του Π. Π. Σ. της ΕΣΗΕΑ για..τους τρεις του «Κέρδους» και τι ισχυρίζονται στις απολογίες τους και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.