ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Στη γωνία περιμένει ο Κοντομηνάς τους Γερμανούς

«Τίποτε δεν είναι αλήθεια και όλα είναι ανοιχτά».
Πάνω-κάτω αυτά λέει σε φίλους και γνωστούς ο Δημήτρης Κοντομηνάς, όταν τον ρωτούν για την έντονη φημολογία περί επιστροφής του στον Alpha. Το οποίον σημαίνει, αν γνωρίζει κανείς την κοντομηνέικη γλώσσα, ότι περιμένει στη γωνία τους Γερμανούς του RTL να έρθουν να πέσουν στα πόδια του και να τον παρακαλέσουν να ξαναπάρει το κανάλι! Κάτι που επιβεβαιώνεται από το γεγονός ότι, τη εξαιρέσει της Μενεγάκη και του Λαζόπουλου, όλοι οι υπόλοιποι συντελεστές του προγράμματος στον Alpha έχουν υπογράψει συμβόλαια ώς τις 31 Δεκεμβρίου.
Επειδή βέβαια οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους, το θέμα της τιμής δεν μπορούμε να το παραβλέψουμε. Ηδη στην πιάτσα έχουν βγει τα κομπιουτεράκια και υπολογίζουν ότι..οι Γερμανοί έχασαν καμιά ογδονταριά μύρια κατά τη διάρκεια της παρουσίας τους στην Ελλάδα, χώρια τα 140 που είχαν δώσει στον Δημήτρη Κοντομηνά για να πάρουν τον Alpha. Και πόσα θέλουν για να πούνε αντίο; Το ποσό οπωσδήποτε θα είναι εννιαψήφιο, αλλά εκπτώσεις της τελευταίας στιγμής διόλου μην τις αποκλείσετε.

-από τα Μέσα & Media / Χρ. Ξανθάκης / Κ. Ε.