ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Γιάννης Τερπίτσας, όπως Παντελής Καψής. ΄Η μήπως όχι;


Η μπίλια έκατσε στον Γιάννη Τερπίτσα! Για τον νέο διευθυντή μάρκετινγκ και εμπορικού του ΔΟΛ ο λόγος, που έρχεται (μετά το πρόσφατο ανακάτεμα της τράπουλας) να αντικαταστήσει τον Παντελή Καψή στο συγκεκριμένο πόστο. Στη Μιχαλακοπούλου θεωρούν ότι έπιασαν το τζακ ποτ, καθώς το καινούριο στέλεχος θεωρείται πολύ έμπειρο και ικανό. Μιλάνε λοιπόν για καλή ζαριά, καθώς το βιογραφικό του περιλαμβάνει στάσεις στην Coca Cola, στον ΟΤΕ, αλλά και... στο Regency Casino!
Εν τω μεταξύ, μόνο στην ακριβή έκδοση του «Κυριακάτικου Βήματος» από σήμερα το BHMAgazino, για λόγους περικοπών. Υπολογίζεται ότι από την κίνηση αυτή θα εξοικονομηθεί ένα ποσό γύρω στα 750.000 ευρώ σε ετήσια βάση. Εκείνο που δεν έχει φυσικά υπολογισθεί είναι τι ακριβώς θα πουν οι διαφημιζόμενοι όταν δουν τις καταχωρίσεις τους να μπαίνουν σε λιγότερα σπίτια. Θα επιδείξουν καλή θέληση ή θα βρουν ευκαιρία να..ζητήσουν αιματηρές εκπτώσεις; Τώρα μάλιστα που (υποτυπωδώς έστω...), αρχίζει να ξαναθερμαίνεται η διαφημιστική αγορά ενόψει Χριστουγέννων.

-από τον ΧΡΗΣΤΟ ΞΑΝΘΑΚΗ ksanthakis@enet.gr /Μέσα @ media / Κυρ. Ελευθεροτυπία