ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Θα καλέσουν ως μάρτυρα τον Παπανδρέου για τα δάνεια στο Alter;

Μετά την απορία του πρωθυπουργού στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, για το «πώς είναι δυνατόν να υπάρχουν τράπεζες που δίνουν δάνεια σε τηλεοπτικό σταθμό που χρωστά 500 εκατ. ευρώ και να μη δίνουν δάνεια σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις;», εισαγγελέας ανέλαβε να διαλευκάνει το ζήτημα και γιατί όχι να ρίξει φως στους προβληματισμούς κ. Γ. Παπανδρέου!
Με κάτι 24ωρα καθυστέρηση ο οικονομικός εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης έκρινε ότι με αφορμή τις δηλώσεις του πρωθυπουργού ο οποίος μιλούσε για τον τηλεοπτικό σταθμό Alter, θα πρέπει να ξεκινήσει μια εισαγγελική έρευνα για να ερευνηθεί το ενδεχόμενο στελέχη των τραπεζών που έδωσαν δάνεια στο σταθμό να έχουν διαπράξει το αδίκημα της απιστίας με ηθικούς αυτουργούς τους αρμοδίους του καναλιού.
Την έρευνα ανάλαβε να διενεργήσει η εισαγγελέας Πρωτοδικών κ. Ευγενία Κυβέλου και το εύλογο ερώτημα που ανακύπτει είναι αν θα..καλέσει για μάρτυρα τον κ. Παπανδρέου, ο οποίος και άνοιξε το θέμα προκαλώντας αίσθηση για τους προβληματισμούς του αυτούς, δεδομένης μάλιστα της συγκυρίας στην οποία βρίσκεται η χώρα! Κανονικά, ο πρωθυπουργός θα πρέπει να είναι, αν όχι ο πρώτος, από τους πρώτους στη λίστα των μαρτύρων που θα συντάξει η εισαγγελέας.
Μπορεί, τελικά, αν κληθεί παρά τις απορίες του να αποδειχθεί πως γνωρίζει κάτι παραπάνω…

- από το
enimerosi24