ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Ανέβασε την τηλεθέαση (στο Extra) o Τράγκας

«ΔΟΥΛΕΥΑ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΟ ALTER - MOΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 200.000 ΕΥΡΩ»

Χωρίς Αναισθητικό ξεκίνησε ο Γιώργος Τράγκας στο κανάλι Εxtra 3 ξεκινώντας τις εκπομπές του με το γνωστό του καταγγελτικό στιλ και τα «γουνάκια» που θα έρθουν για Παπανδρέου, Βενιζελο και λοιπούς. Φαίνεται πως στη νέα τηλεοπτική του στέγη ο Τράγκας βρέθηκε στο στοιχείο του καθώς μπορεί πλέον να τα δίνει όλα χωρίς να έχει τον σοβαρό Χατζηνικολάου να τον επαναφέρει στην τάξη.
Τώρα στο EXTRA 3 έχει τη δική του εκπομπή καθώς και μεγαλύτερη ελευθερία και αυτο το έδειξε και η εμφάνισή του ως σχολιαστή αμέσως μετά στον Γιάννη Παπαγιάννη και στο Αποκαλυπτικό Δελτίο, όπου ανέβασε κάθετα την τηλεθέαση.
Ο Τράγκας εγκατέλειψε το ALTER καθώς ήταν απλήρωτος για έναν ολόκληρο χρόνο. Μάλιστα όταν ζήτησε να πάρει το ένα τρίτο από αυτά που του χρωστάνε (τουλάχιστον 200.000 ευρώ) για να συνεχίσει στο κανάλι, εκπρόσωπος του fund Αργώ δεν του απάντησε ποτέ. Και όπως είπε χαρακτηριστικά σε..συνέντευξή του και στο Πρώτο Θέμα έπειτα από 45 χρόνια στη δημοσιογραφία δεν είχε την ψυχική διάθεση να συνεχίσει με αυτούς τους όρους.

Υ.Γ: Τα 200.000 ευρώ που χρωστάει το ALTER στον Τράγκα για ένα χρόνο φάνηκαν σε κάποιους πολλά. Και ίσως να είναι. Δεν είναι τυχαίο που έφτασε εδώ που έφτασε το ΑLTER…