ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Εκτακτη έκδοση και νέα κυκλοφοριακή άνοδος για το «Θέμα»



Κυκλοφοριακή άνοδο σημείωσε κι αυτή την Κυριακή το «Πρώτο Θέμα» που πούλησε περισσότερα από 165.000 φύλλα πανελλαδικά σύμφωνα με τα πρώτα (ανεπίσημα) στοιχεία των πρακτορείων. Στη δεύτερη θέση βρέθηκε το «Βήμα» που το αγόρασαν περισσότεροι από 130.000 αναγνώστες. Η «Καθημερινή» πούλησε 124.000 φύλλα και βρέθηκε πολύ κάτω από τα 142.000 της προηγούμενης Κυριακής (Γαστρονόμος γαρ). Ακολουθούν το «Έθνος» με 88.000 φύλλα (δεν τραβάει ο Σαββόπουλος), η «Real News» και η «Ελευθεροτυπία» που πούλησαν γύρω στα 80.000 φύλλα και ο «Ελεύθερος Τύπος» με 30.000 φύλλα.
Η πρωτιά και η νέα κυκλοφοριακή άνοδος του «Πρώτου Θέματος» δεν οφείλεται μόνο στην (αξιόλογη) προσφορά των 4 μουσικών cd αλλά και στο γεγονός ότι ήταν η μόνη εφημερίδα που σήμανε συναγερμό και τόλμησε, κινητοποιώντας όλο τον μηχανισμό της, να βγάλει έκτακτη έκδοση το Σάββατο το βράδυ. Η έκτακτη έκδοση (τιμή στα περίπτερα 1 ευρώ) είχε αποκαλυπτικό και «φρέσκο» ρεπορτάζ για τις δραματικές εξελίξεις στην οικονομία, την..ακύρωση του ταξιδιού του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ και την εσπευσμένη επιστροφή του στην Αθήνα.