ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Τέλος τα προβλήματα για τους άνεργους δημοσιογράφους

Ανοιξη στον χώρο του Τύπου. Φαίνεται πως κανείς δημοσιογράφος δεν πρόκειται να μείνει άνεργος αν πιστέψεις διαρροές και φήμες που κάνουν λόγο για έκδοση νέων εντύπων σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς.
Πρώτος λοιπόν ο Γιώργος Τράγκας (γνωστός καλοπληρωτής και φερέγγυος εργοδότης) που όπως ακούγεται και γράφεται ετοιμάζει την έκδοση κεντροδεξιάς εφημερίδας που θα κυκλοφορεί σε τακτά χρονικά διαστήματα, κατά προτίμηση Σάββατο. Μάλιστα λένε ότι η εκδοτική απόπειρα Τράγκα θα έχει και τις ευλογίες Σαμαρά!..
Πολλοί επίσης είναι αυτοί που κάνουν λόγο για έκδοση ημερήσιου κεντροδεξιού φύλλου στη χρηματοδότηση του οποίου εμπλέκεται εφοπλιστής ερυθρόλευκων αισθημάτων.
Ακολουθεί ο παλαίμαχος εκδότης Μιχάλης Ανδρουλιδάκης που επανέκαμψε με την Εξέδρα την οποία αγόρασε(;) από τον Ψυχάρη. Ο Ανδρουλιδάκης που αντιμετωπίζει προβλήματα με τις πληρωμές τωνς εργαζομένων, σκέφτεται λέει να προχωρήσει στην έκδοση εβδομαδιαίου οικονομικού-πολιτικού φύλλου. Κάτι που θα μοιάζει στον..παλιό Επενδυτή...
Αυτό που ακούγεται τρελό είναι το ενδεχόμενο έκδοσης κυριακάτικου life style φύλλου από τον Γιώργο Πολίτη (της Master Plan) και τον ευαίσθητο εκδότη Πέτρο Κωστόπουλο. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Πολίτης φέρεται να έχει μπει με ποσοστό στην ΙΜΑΚΟ.
Τέλος μετ΄ επιτάσεως ακούγεται η έκδοση και κυριακάτικου φύλλου από τον Γιάννη Φιλιππάκη της «δημοκρατίας».