ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Ο Αντρίκος, η Unigestion και τα αναπάντητα ερωτήματα



«Ατελής ήταν η γραπτή δήλωση στην οποία προχώρησε αργά το βράδυ της Δευτέρας (11/7) ο αδελφός του πρωθυπουργού Ανδρέας Α. Παπανδρέου, με αφορμή το δημοσίευμα της «Ελευθεροτυπίας» που αναφερόταν στην άγνωστη σχέση του με την επενδυτική εταιρεία Unigestion και κυρίως με τη θέση που αυτός κατέχει στην Επιτροπή Στρατηγικού Σχεδιασμού της».
Αυτό αναφέρει σε ρεπορτάζ της στην "Ε" η Αριστέα Μπουγάτσου που κάποιοι χθες βιάστηκαν να της προσάψουν ότι η αντίδρασή της στα περί μήνυσης από τον Αντρίκο ήταν υποτονική. Η Μπουγάτσου επανέρχεται και θέτει καίρια ερωτήματα τα οποία δεν απαντήθηκαν όπως λέει από τον αδερφό του πρωθυπουργού. Αναφέρει ότι ο Αντρίκος αν και επιβεβαίωσε πλήρως τη σχέση του με τη Unigestion από το 2009 και εντεύθεν μέσω της δήλωσής του, εν τούτοις δεν δίνει απαντήσεις σε αυτονόητα ερωτήματα, όχι κακόβουλων, αλλά προσκείμενων στο ΠΑΣΟΚ κυβερνητικών αξιωματούχων και φίλα προσκείμενων στην πρωθυπουργική οικογένεια, που θα επιθυμούσαν μια..απόλυτη διάψευση οιασδήποτε σχέσης του με την επενδυτική εταιρεία. Σε μια τόσο κρίσιμη συγκυρία για τη χώρα, όπου το συμφέρον της για επιβίωση είναι απέναντι σε ζαριές επενδυτών υπέρ της χρεοκοπίας της.

-Ολόκληρο το ρεπορτάζ στο enet.gr