ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Βιολογική η εκκαθάριση στον FLASH


Ο Πέτρος Κυριακίδης, οι επικίνδυνοι σύμβουλοι και ο αλληλέγγυος υιός Μιχάλης


Τελικά ο «βιολογικός» Πέτρος Κυριακίδης και οι (επικίνδυνοι) σύμβουλοί του θα συνδέσουν το όνομά τους με το λουκέτο σε ένα ραδιοσταθμό που είναι (ή μάλλον ήταν) συνώνυμο της ενημέρωσης. Με τις αχαρακτήριστες αποφάσεις τους και την άθλια διαχείριση του FLASH οδηγούν δεκάδες εργαζόμενους στην ανεργία, ενώ με την τελευταία ενέργειά τους να απολύσουν 26 εργαζόμενους δίνουν την χαριστική βολή στον ενημερωτικό χαρακτήρα του ραδιοσταθμού. Την ίδια ώρα ο large υιός Μιχάλης Κυριακίδης στο Ετήσιο Συνέδριο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Στηρίζω» (τους απολυμένους του FLASH;) ανακοίνωνε τη δημιουργία ενός νέου portal που θα έχει ως στόχο «να..δώσει απαντήσεις στα προβλήματα του κόσμου (και των απολυμένων του FLASH;), θετικές ειδήσεις, που πραγματικά λείπουν (μη στενοχωριέστε, δεν είστε οι μοναδικοί άνεργοι, δοκιμάστε βιολογικά και θα σας περάσει), αλλά και να ενεργοποιήσει με έναν διαδραστικό τρόπο την αλληλεγγύη (δωρεάν ληγμένα βιολογικά από τα καταστήματά μας)) και τον εθελοντισμό (παροχή δωρεάν εργασίας στον FLASH;)».
Για την ιστορία σημειώνουμε ότι τον υιό Κυριακίδη παρουσίασε στο κοινό του συνεδρίου της Ε.Κ.Ε. η μεγάλη θαυμάστριά του, δημοσιογράφος της ΕΤ1 Εύα Ντελιδάκη.