ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Δεν αλλάζουν έυκολα οι νοοτροπίες στην ΕΡΤ...


Την περασμένη Τετάρτη εκλήθησαν ένα σωρό δημοσιογράφοι της ΕΡΤ στο γραφείο του διευθύνοντος συμβούλου για ένα brainstorming με αντικείμενο τη θερινή ζώνη 7 το πρωί με 12 το μεσημέρι στη ΝΕΤ. Η οποία ζώνη σχεδιάζεται ως ένα διαρκές μπες-βγες προσώπων και σχολίων, άνευ συγκεκριμένου παρουσιαστή. Κάτι σαν το freestyle παίξιμο διαφόρων d.j.'s στα μοδάτα κλαμπ της εποχής! Πρωτότυπο δεν λέω, αν και οι κακές γλώσσες του Ραδιομεγάρου λένε ότι μπορεί το κόνσεπτ να χρησιμοποιηθεί για να κοπούν και μερικά κεφάλια άνευ θορύβου.
Δεν ξέρω αν έχουν δίκιο, αλλά η αλήθεια είναι ότι οι εμπεδωμένες στην Αγία Παρασκευή νοοτροπίες δεν αλλάζουν τόσο εύκολα. Βλέπε και την τηλεφωνική κλήση στη Λιάνα Κανέλλη, για να εμφανισθεί στο νυχτερινό δελτίο της ΝΕΤ έπειτα από 11 ολόκληρα έτη. «Πάρτε με σε λίγο γιατί είμαι στη Βουλή» απάντησε και δεν την ξαναπήρε κανείς. Εκτός κι αν επρόκειτο περί ασκήσεως ψυχολογικού πολέμου.

-από Μεσα & media / Χρ. Ξανθάκης / Κ.Ε.