ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Με Πορτοσάλτε και Παπαδημητρίου στο Φάληρο ο Παπαγιάννης;




Κυκλοφορούν στο διαδίκτυο φήμες περί μεταγραφής-βόμβας στο χώρο του ραδιοφώνου «που ενδεχομένως να ανατρέψει τα δεδομένα στα ερτζιανά». Ο λόγος για πρόταση που δέχτηκε ο δημοσιογράφος του Αποκαλυπτικού δελτίου στο Extra 3 και εκπομπάρχη του Real fm Γιάννης Παπαγιάννης. Οπως γράφεται, ο Αλαφούζος θέλει τον Παπαγιάννη στο Φάληρο για να «ισοφαρίσει» λέει την απώλεια της Ελληνοφρένειας των Καλαμούκηδων που πήγαν στον ραδιοσταθμό του Νίκου Χατζηνικολάου.
Αν όλα αυτά ανταποκρίνονται στην αλήθεια (όσο νάναι τις αμφιβολίες μας τις έχουμε) τότε δεν αποκλείεται να δούμε τον Παπαγιάννη στο πλευρό του Αρη Πορτοσάλτε ή ακόμη και του Μπάμπη Παπαδημητρίου να κάνουν μαζί εκπομπή. Το πιθανότερο βέβαια είναι ο Παπαγιάννης να ζητήσει να..κάνει εκπομπή με την Σία Κοσιώνη.
Υ.Γ: Πάντως το ενδεχόμενο αποχώρησης του Παπαγιάννη από τον ραδιοφωνικό σταθμό Real fm δεν φαίνεται να απασχολεί ιδιαίτερα τον Χατζηνικολάου ο οποίος λέγεται ότι έχει εναλλακτική λύση και ήδη έχει βρει και αντικαταστάτη.