ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Ο Μπόμπολας φώναξε τα ΜΑΤ!


Αγριεύουν τα πράγματα στο χώρο των ΜΜΕ. Η εργοδοτική αυθαιρεσία με τις απολύσεις, τις μειώσεις μισθών και την εντατικοποίηση έχει πιάσει ταβάνι και οι εργαζόμενοι φαίνεται πως δεν είναι διατεθειμένοι να ανεχτούν περαιτέρω την περιστολή των δικαιωμάτων τους. Οι εργοδότες φοβούμενοι ανεξέλεγκτες αντιδράσεις, τώρα ζητούν την συνδρομή των ΜΑΤ για να αποφύγουν δυσάρεστες γι αυτούς εξελίξεις ακόμη και έξω ή μέσα στους χώρους εργασίας.
Αυτό φάνηκε και από την αντίδραση του Φώτη Μπόμπολα το απόγευμα της Τρίτης στην Μεταμόρφωση Χαλανδρίου όπου δεκάδες εργαζόμενοι διαδήλωναν ζητώντας να ανακληθούν οι απολύσεις των τριών συντακτών του Έθνους (Χριστοδουλίδου, Τομαράς , Βονάτσου) και της Ημερησίας (Σαρρής, Χαϊμαντά).
Το αφεντικό του Πήγασου αρνήθηκε να δεχτεί επιτροπή εργαζόμενων και κάλεσε τα ΜΑΤ επειδή οι συγκεντρωμένοι μπήκαν στο προαύλιο των εγκαταστάσεων του Πήγασου φωνάζοντας συνθήματα και..μοιράζοντας ενημερωτικές ανακοινώσεις. Αμέσως κατέφθασε στο κτίριο ένα λεωφορείο με μια διμοιρία των ΜΑΤ που απέκλεισε την είσοδο εμποδίζοντας τους συγκεντρωμένους να μπουν στο κτίριο.
Μαζί με τους διαδηλωτές, συμπαραστεκόμενος στους απολυμένους στον Πήγασο βρέθηκε κι ο δημοσιογράφος Μανώλης Κυπραίος, που έχασε την ακοή του από τη χειροβομβίδα κρότου-λάμψης που πέταξαν εναντίον του αστυνομικοί.