ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Nτάσκας: εξαιρετική η δικαστική απόφαση!


Εξαιρετική θεωρεί ο Γιάννης Ντάσκας την απόφαση που δικαιώνει την αγωγή Ρουσόπουλου εναντίον του τηλεοπτικού σταθμού Alpha και εναντίον του, αλλά και κατά του Γιώργου Αυτιά και του Γιώργου Βλάχου!
Το ποσό που επιδικάστηκε στους τρεις δημοσιογράφους φαίνεται λίγο στον δημοσιογράφο του καναλιού “9″ και διευθυντή της εφημερίδας “Παρασκήνιο”, ο οποίος καθ’ όλη τη διάρκεια της εκπομπής του με τον Χάρη Μπότσαρη (παραπλεύρως εικονιζόμενο), αποκαλούσε τον Ρουσόπουλο “μεγαλύτερο δημοσιογράφο όλων των εποχών”.
Ο κ. Ντάσκας επιφυλάχθηκε για περισσότερο ρεπορτάζ μετά τις 11 το βράδυ. Τώρα ασχολείται με το εξώφυλλο του “Σπίνγκελ” (sic).
UPDATE: Πριν από λίγο, ο κ. Ντάσκας, μετέφερε διάλογο του με τον Γιώργο Αυτιά, ο οποίος λέει καλεί τον κ. Ρουσόπουλο να παραλάβει τα 15.000 ευρώ στο Σύνταγμα, ανάμεσα στα πλήθη των “Αγανακτισμένων”. Τι κρίμα που η ΕΤΙΤΑ θα απεργεί και αύριο από το ξημέρωμα έως τις 10 το πρωί. Θα χαθεί όλο το fun!

-αναδημοσίευση από το mediablog.gr