ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Προπηλάκισαν Λοβέρδο, Μιλένα και βουλευτίνες - Ενταση, δακρυγόνα και «κρυφτούλι» στο Σύνταγμα

Αγανακτισμένοι πολίτες αποδοκίμασαν και προπηλάκισαν τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Λοβερδο στο άγαλμα του Τρούμαν την ώρα που πήγαινε με το αυτοκίνητό του στη Βουλή. Ο ίδιος κατήγγειλε ότι του επιτέθηκαν και προσπάθησαν να καταστρέψουν εξαρτήματα του αυτοκινήτου του (καθαριστήρες, καθρέπτες κλπ). Το ίδιο συνέβη και εις βάρος της υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Μιλένας Αποστολάκη και των βουλευτών Σούλας Μερεντίτη και Ολγας Ρεντάρη που αποδοκιμάστηκαν από διαδηλωτές. Τελικά τοποθετηθηκαν και οι σιδερένιοι φράχτες στο ύψος των λουλουδάδικων και του υπουργείου Εξωτερικών αρχικά και κατόπιν και σε άλλα σημεία για να προστατέψουν τους εθνοπατέρες. Υπήρξε ένταση, μικροεπεισόδια και «κρυφτούλι» ανάμεσα σε.. ομάδες διαδηλωτών και αστυνομικούς από τη Ρηγίλλης και τη Βασιλέως Κωνσταντίνου εως και το Παναθηναϊκό Στάδιο όταν οι πρώτοι προσπάθησαν να πλησιάσουν στο Προεδρικό Μέγαρο.
UPD
Γύρω στις μία το μεσημέρι ξεκίνησαν επεισόδια μετά από τη ρίψη μολότοφ και χρήση δακρυγόνων από τις αστυνομικές δυνάμεις.