ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

«Τα παιδιά με τα λοστάρια είναι δικά μας...»



«Τα παιδιά με τα λοστάρια είναι δικά μας. Φέρτους μέσα!..».
Εργαζόμενοι της ΕΘΕΛ, φέρονται ότι είναι οι δύο «διαδηλωτές» με τους λοστούς που, όπως φαίνεται καθαρά σε βίντεο τα οποία έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο, υποθάλπονται στη Βουλή από τα ΜΑΤ αλλά κυρίως από άλλους... πολίτες (προφανώς ασφαλίτες) που φορούν μάσκες και κράνη και κρατούν κι αυτοί λοστάρια που σε κάποια στιγμή τα «ξεφορτώνονται».
Ο υπουργός Υποδομών Γιάννης Ραγκούσης ζήτησε την διενέργεια έρευνας προκειμένου να διαπιστωθεί αν αληθεύουν τα όσα καταγγέλθηκαν σχετικά με συμμετοχή εργαζομένων της ΕΘΕΛ στα επεισόδια έτσι ώστε να υπάρξει "παραδειγματική τιμωρία με την κίνηση άμεσης διαδικασίας πειθαρχικού ελέγχου". Την ίδια ώρα η προϊσταμένη της εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ελένη Ράικου ζητάει τα επίμαχα βίντεο που προβλήθηκαν χθες στα κεντρικά δελτία ειδήσεων. Η εισαγγελία θα εξετάσει τα βίντεο και θα κρίνει για το αν θα χρειαστεί να..επέμβει αυτεπαγγέλτως για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Ο πρόεδρος των εργαζομένων της ΕΘΕΛ Μιχάλης Λιάγουρης, ο οποίος μίλησε σε τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς το πρωί της Πέμπτης, δήλωσε πως οι δύο από εκείνους που συνομιλούν με τους αστυνομικούς των ΜΑΤ «είναι συνδικαλιστές της ΕΘΕΛ με ανεξέλεγκτη, ακραία συμπεριφορά».