ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Το ‘βλεπες! Το ‘γραψες;..


«Αύριο το πρωί θα σχηματίσω νέα κυβέρνηση και θα ζητήσω ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή». Τάδε έφη ο Γιώργος Παπανδρέου και τους τρέλανε όλους!
Χαμός έγινε χθες όλο το απόγευμα στα δημοσιογραφικά γραφεία. Τα στοιχήματα, παρά την σοβαρότητα της κατάστασης, έδιναν κι έπαιρναν. Από το ποιος θα αναλάβει πρωθυπουργός στην κυβέρνηση εθνικής ενότητας μέχρι το πότε και από πού θα παραλάβει το Απάτσι τον Γιώργο!..
Εκ των υστέρων και μετά το διάγγελμα του πρωθυπουργού οι περισσότεροι έλεγαν ότι είχαν προβλέψει (ανάμεσά τους ο Σερ. Φυντανίδης και ο Γ. Παπαχρήστος) την αναδίπλωση του Γιώργου και τα περί ανασχηματισμού. Αρκετοί ήταν αυτοί που είχαν μιλήσει και με τον αδερφό του Νίκο αλλά και τη μητέρα Μαργαρίτα που τους είχαν ενημερώσει για τις νουθεσίες και τις πιέσεις που είχαν ασκήσει για την αλλαγή σχεδίου.
Μετά από αυτά άρχισαν οι προβλέψεις και τα στοιχήματα για τον ανασχηματισμό. «Θα είναι σαρωτικός! Ο Παπακωνσταντίνου θα μείνει! Ερχεται ο..Παπαδήμος! Θα έχουμε διαρροές στην ψήφο εμπιστοσύνης…» και άλλα τέτοια περισπούδαστα.
Το 'βλεπες! Το 'γραψες;..

Y.Γ. Αύριο παραιτούνται όλοι οι υπουργοί, σχηματίζεται κυβέρνηση από το μηδέν και υπουργός Οικονομικών αναλαμβάνει ο Χρυσοχοίδης! Τον θέλουν βλέπετε και οι Αμερικάνοι.
Το βλέπω και το γράφω!..
Σιγά τα ωά θα πουν κάποιοι αλλά όπως καταλαβαίνετε πρέπει να είμαστε μέσα στο κλίμα...