ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Τι θόρυβος είναι αυτός;..

του Χρίστου Μουλίνου / «δημοκρατία» / dimokratianews.gr

Δεν υπάρχει τίποτα πιο ύποπτο από αυτό που ισχυρίζονται κάποιοι για να βγουν από τη δύσκολη θέση όταν στριμώχνονται σε δημόσια συζήτηση. «Το Ζάππειο ΙΙ» λένε «μπορεί να είναι καλό και άγιο, αλλά δεν προσφέρει λύσεις στο θέμα της χρηματοδότησης». Σοβαρά; Είναι σαν να επιχειρηματολογούν οι συγγενείς ασθενούς που όλα τα ζωτικά του όργανα έχουν μεταστατικούς καρκινικούς όγκους (και θα πεθάνει οσονούπω!) ότι με την υποδεικνυόμενη θεραπεία θα του πέσουν τα μαλλιά! Θα ήταν συγκλονιστικά αφελές αν δεν επρόκειτο για προπαγάνδα - non paper που έχουν στα χέρια τους τα «στελέχη» που υπερασπίζονται το Μνημόνιο, τη σύμβαση δηλαδή παραχώρησης της πατρίδας μας στους ξένους. Προχθές στο ραδιόφωνο (πρώην ένδοξος) ρεπόρτερ με πολλά χιλιόμετρα στην κρατική τηλεόραση είχε βγει στο μπαλκόνι των FM και φώναζε πως «ναι, το ξέρουμε όλοι ότι ο λαός πεινάει, ότι δεν έχει άλλες αντοχές, αλλά να μας πει ο Σαμαράς πού θα βρει τα λεφτά για να συνεχίσει να λειτουργεί το κράτος». Σοβαρά; Θα...πάει να πάρει δάνειο από την «Ομάδα Ε» των τρισεκατομμυριούχων πατριωτών, κύριε συνάδελφε!

Την Παρασκευή στο δελτίο του Mega, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος (που τα είδε όλα στο ΚΑΠΗ της Αργυρούπολης) αποκάλεσε όλους τους απελπισμένους πολίτες που τον αποδοκίμαζαν εν χορώ «Κοτζαμάνηδες της Αριστεράς» και «κανίβαλους», επειδή δεν επέδειξαν καλούς τρόπους συμπεριφοράς! Σοβαρά; Τι θα επιθυμούσε δηλαδή; Να έχει ο αιμοβόρος δήμιος κάποιον κρεμασμένο ανάποδα και αυτός να διαμαρτύρεται ευγενικά «φανταστικέ γκεσταπίτη-τροχονόμε, με ζαλίζει αυτή η... στάση»; Και να μην ουρλιάζει ότι έτσι και τον πετύχει κάποια στιγμή στο μέλλον (αν ζει), είτε σε διακοπές στην Κρήτη είτε σε παραδοσιακό gay γάμο στην Τήλο ή σε μπαράκι του Βερολίνου, θα φάει χώμα με σαντιγί φτιαγμένο από το γάλα της μάνας του;

Ο Σκουρλέτης του ΣΥΡΙΖΑ, που ήταν στο απέναντι παράθυρο, τον αποκάλεσε «ναζί» (λόγω του ξανθού πομακικού με τα γαλάζια μάτια προφανώς) και εκεί ο Πεταλωτής έχασε την ψυχραιμία του. Το εξέχον μέλος μιας κυβέρνησης που έγραψε στα παλιά της τα παπούτσια (με την ανοχή του ρυθμιστή του πολιτεύματος και με τη στήριξη της Ντόρας και του Καρατζαφέρη) τα μισά άρθρα του Συντάγματος έχει το θράσος να επικαλείται τη δημοκρατική νομιμότητα και να ζητάει σαβουάρ βιβρ από έναν κόσμο προδομένο, από έναν κόσμο άνεργο, από έναν κόσμο που δεν ξέρει τι θα του ξημερώσει αύριο. (Εγώ νομίζω, κύριε Πεταλωτή, ότι στην επόμενη συγκέντρωση που θα πας να μιλήσεις. ως frontman των «δάνειων δυνάμεων» και ως φίλος των Γερμανών, δεν θα φας μόνο αβγά, γιαούρτια και ντομάτες. Θα έχεις άσχημα ξεμπερδέματα και δεν θα προλάβεις να δραπετεύσεις από την πίσω πόρτα).

Την Πέμπτη το βράδυ ο (τρίτης γενιάς) πρωθυπουργός συνέτρωγε με τη σύζυγό του, Αντα, και ένα φιλικό τους ζευγάρι σούσι στο πανάκριβο Zuma του Λονδίνου, όπου το άτομο εκεί δεν καθαρίζει με λιγότερο από 200 ευρώ, και την Παρασκευή το απόγευμα (μετά τη συνάντηση με τον Γιούνκερ στο Λουξεμβούργο) ανακοίνωσε με σοσιαλιστικά μισόλογα την πλήρη παράδοση της Ελλάδας στις δυνάμεις κατοχής που εκπροσωπούνται από την τρόικα. Θα τοποθετηθούν «γκαουλάιτερ» στα υπουργεία (καπέλο στους υπουργούς) και θα ιδρυθεί νέα εταιρία που θα αναλάβει την εκποίηση της εθνικής μας περιουσίας. Πιο μεγάλη ντροπή για μια υπερήφανη χώρα δεν μπορεί να υπάρξει. Κανονικά όλοι οι Ελληνες σήμερα θα έπρεπε να κυκλοφορούν με ένα μαύρο περιβραχιόνιο στο χέρι της καρδιάς - για να δείξουν ότι πενθούν! Το 1941 -έτσι για να θυμόμαστε- ο Αρχιεπίσκοπος Χρύσανθος αρνήθηκε να ορκίσει την κυβέρνηση των δωσίλογων υπό τον Τσολάκογλου (που πολλά χρόνια αργότερα πέθανε στη φυλακή) και αντικαταστάθηκε στον θρόνο από τον πρόθυμο Δαμασκηνό, κατά κόσμον Δημήτριο Παπανδρέου! (Είδατε καμιά φορά τι παιχνίδια παίζει η Ιστορία ακόμα και με τα... ονόματα;). Η Ελλάδα εζυγίσθη, εμετρήθη και επωλήθη σε τιμή κάτω του κόστους. Με τρελές εκπτώσεις (αξιοπρέπειας) για τους διεθνείς κερδοσκόπους και τους «οικονομικούς δολοφόνους» που σκοτώνουν κράτη για να τους πάρουν (κοψοχρονιά) την περιουσία. Ο Γιώργος μπλόφαρε για να τρομάξει τον κόσμο που είναι στα... κάγκελα, γιατί έλεγε (πάλι!) ψέμματα ότι διαπραγματεύεται, ενώ είχε πει «ναι σε όλα», την ώρα που οι στενοί του συνεργάτες διέρρεαν ότι βρίσκεται στα πρόθυρα της κατάθλιψης!

Νέο δάνειο 75 δισ. ευρώ, λοιπόν, με ακόμα πιο επαχθείς όρους, με δημοσιονομική πειθαρχία (έτσι αποκαλούν τώρα τη νέα φτώχεια τα ντόπερμαν του ΔΝΤ), με μισθούς Αλβανίας, με συντάξεις απόλυτης πείνας, με ανεργία Ισπανίας (40% στις μικρές ηλικίες!). Το πείραμα της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Ο Παπακωνσταντίνου, ο Λοβέρδος, η Παπαχριστοφιλοπούλου, ο Δρούτσας, η Κατσέλη η... πασιονάρια, ο Παπουτσής, η Διαμαντοπούλου, η Νταλάρα και όλος ο υπόλοιπος θίασος του Παπανδρέου θα χρειαστεί να εγκαταλείψουν συντόμως τη χώρα που πρόδωσαν αντί τριάκοντα αργυρίων! Ελπίζω η εξέγερση που έρχεται να μην εξελιχθεί σε εμφύλιο και ζήσουμε καταστάσεις Mad Max!
Ο υπόκωφος θόρυβος, πάντως, που ακούγεται είναι από τα ελικόπτερα που πλησιάζουν...