ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Απολύσεις στελεχών στην Ισοτιμία - Αποζημιώσεις από ΔΟΛ για Εξέδρα

Ξεκαθάρισμα διευθυντικών στελεχών στην οικονομική εβδομαδιαία εφημερίδα Ισοτιμία που από τον «βιολογικό» Πέτρο Κυριακίδη πέρασε στον Γιάννη Βλαστάρη -τον πρώην διευθυντή της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας.
Οπως πληροφορούμαστε, από την πολύπαθη Ισοτιμία απολύθηκαν ο διευθυντής της Δημήτρης Παπαδοκωστόπουλος και ο αρχισυντάκτης Φώτης Κόλλιας .

Κέρδισαν τις αποζημιώσεις τους από τον ΔΟΛ οι εργαζόμενοι της αθλητικής εφημερίδας «Εξέδρα». Στη συνάντηση του Σταύρου Ψυχάρη με τα μέλη του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ επισφραγίστηκε η μεταβίβαση της αθλητικής εφημερίδας στον Μιχάλη Ανδρουλιδάκη. Όσοι από τους εργαζόμενους απορροφηθούν στη νέα «Εξέδρα» θα πληρωθούν από τον ΔΟΛ την άδεια καλοκαιριού, επίδομα και δώρο χριστουγέννων, όσοι μείνουν παίρνουν τις αποζημιώσεις τους και ταμείο ανεργίας. Η εφημερίδα θα τυπώνεται στην ΄Ίριδα, ενώ θα διατηρήσει και τα σημερινά της γραφεία, μετά από συμφωνία του Μ. Ανδρουλιδάκη με τον Στ. Ψυχάρη.

Πηγή: paron.gr/typologies