ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Ποιοι ποντάρουν στην Τζότζολα και ποιοι εμπιστεύονται την Πυργιώτη


Ανταγωνισμός με φόντο την Β' Αθήνας

Γράφει ο zookeeper

Κάποιοι στη Ρηγίλλης βλέπουν σύντομα εκλογές και έχουν αρχίσει να ρίχνουν στο τραπέζι διάφορες υποψηφιότητες και ονόματα που θα «παίξουν» στα ψηφοδέλτια. Ανάμεσά τους και αυτά της έμπειρης δημοσιογράφου και αν. γραμματέως Διεθνών Σχέσεων της ΝΔ, Μαριάννας Πυργιώτη και της νεαρής αν. εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ, Βασιλικής Τζότζολα. Μέχρις εδώ κανένα πρόβλημα. Οι πληροφορίες όμως θέλουν τις δύο κυρίες να διαγκωνίζονται για μια θέση στο ψηφοδέλτιο της Β΄ Αθήνας. Κι εδώ αρχίζουν τα δύσκολα καθώς Πυργιώτη και Τζότζολα δεν αποκλείεται να επιδοθούν σε ανταγωνισμό εντυπώσεων που μπορεί να εξελιχθεί σε άγρια κόντρα ανάμεσά τους.
Βέβαια πολλοί ισχυρίζονται ότι αυτά είναι παραμύθια καθώς δεν υπάρχει σύγκριση ανάμεσα στις δύο. «Αν το θελήσει η Μαριάννα, με τις γνωριμίες της στο χώρο των media, η δικηγορίνα θα.. εξαφανιστεί πάραυτα από τον γαλάζιο χάρτη» λένε χαρακτηριστικά.
Κάποιοι άλλοι όμως επισημαίνουν ότι «η Βασιλική είναι απρόβλεπτη και μπορεί να γίνει επικίνδυνη αντίπαλος στο εσωκομματικό παιχνίδι, βοηθούμενη και από το νεαρό της ηλικίας της αλλά και από τη θέση της ως εκπροσώπου Τύπου».