ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Ο Λυριτζής, ο Ράμφος και το χατ τρικ του Δεληκάρη

Χατ τρικ πέτυχε ο Γιώργος Δεληκάρης (της ΕΤΙΤΑ) καταγγέλοντας:

1ον:
Τον ΣΚΑΪ που για μια ακόμα φορά βγαίνει στον αέρα ενώ απεργούν οι τεχνικοί της ιδιωτικής τηλεόρασης χρησιμοποιώντας εργαζόμενους με μπλοκάκι. Την διοίκηση του ΣΚΑΪ που πρώτη στην Ελλάδα εφάρμοσε το μνημόνιο πρώτα με μειώσεις μισθών της τάξης του 10%, μετά με ελαστικοποίηση των εργασιακών σχέσεων και καταπάτηση της συλλογικής σύμβασης, με απολύσεις εργαζομένων που απήργησαν και τέλος με απειλές ότι θα απολύσει όποιον απεργεί.

2ον:
Τον Βασίλη Λυριτζή που τώρα τελευταία αποφάσισε να ασχοληθεί με τα δικαιώματα των εργαζομένων ξεχνώντας ότι ο σταθμός απέλυσε όλους τους τεχνικούς που αντιστάθηκαν και έλαβαν μέρος σε απεργιακές κινητοποιήσεις.

3ον:
Την Πόπη Τσαπανίδου και τον πανεπιστημιακό Στέλιο Ράμφο, ο οποίος στην εκπομπή «Τώρα», μίλησε για την ανάγκη ο λαός και οι εργαζόμενοι να αντισταθούν ξεχνώντας ότι είχε απέναντί του, πίσω από τις κάμερες, ανθρώπους που η εργοδοσία εκμεταλλεύεται την ανάγκη τους για εργασία και τους χρησιμοποιεί σαν απεργοσπάστες.

Υ.Γ: Κι όμως τον Βασίλη Λυριτζή τον ψήφισαν 126 δημοσιογράφοι και παρ΄ολίγον θα τον είχαν και στο..ΔΣ της ΕΣΗΕΑ αν η κλήρωση δεν έβγαζε τον Ηλία Κανέλλη...