ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Κρητική βεντέτα για τα μάτια της Ντόρας

Η επιστολή της «Μπουμπούς» στο parapolitika.gr και η απάντηση του Γιάννη Κουρτάκη

Επιστολή προς τον δημοσιογράφο Γιάννη Κουρτάκη, στην οποία υπερβαίνει τα εσκαμμένα, έστειλε η Αντωνία Μποτονάκη, συνεργάτιδα της Ντόρας Μπακογιάννη με αφορμή την περιοδεία Σαμαρά στην Κρήτη και τα γραφόμενα στο site parapolitika.gr
Αφού αναφέρει προσβλητικά ότι «ο Γίγας της Δημοσιογραφίας (όχι του ύψους... εκεί στο 1,50 πιάνει οροφή) δεν είναι δυνατός στα ελληνικά» γράφει: «Τελειώνοντας θα ήθελα να πω στον κ. Κουρτάκη ότι οι καλόσυροι Κρήτες έχουν μια λεβεντιά!! Αυτός τι έχει άραγε;»
Στην απάντησή του προς την «μπουμπού», όπως την αποκαλεί, ο Γ. Κουρτάκης κάνει λόγο για αθλιότητες και πόλεμο λάσπης εναντίον του τονίζοντας ότι παραπλανήθηκε από την Μπακογιάννη – όπως και χιλιάδες κόσμου:
«Νόμιζα, ότι διέθετε (η Ντόρα) τις αρετές του Μητσοτάκη, πίστεψα, όπως και πολύς κόσμος ότι μπορεί να γίνει ηγέτης. Τελικά, επιβεβαίωσε αυτό που έλεγαν οι άσπονδοι εσωκομματικοί της αντίπαλοι ότι δηλαδή ‘‘η γραμματέας του Μητσοτάκη, είναι δύσκολο να γίνει αρχηγός της Ν.Δ. του Καραμανλή’’».
Ο Γιάννης Κουρτάκης αναφέρει ότι το τελευταίο διάστημα δέχεται, από το σύστημα της Ντόρας Μπακογιάννη, μια άνευ προηγουμένου επίθεση γιατί αρνήθηκε να γίνει «υπάλληλος» και..αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Από την πρώτη μέρα που αποφάσισα να φτιάξω το parapolitika.gr στήριξα με πάθος την κυρία Μπακογιάννη. Και, την στήριξα, γιατί πίστευα ότι διαθέτει τις ικανότητες να ηγηθεί ενός μεγάλου κόμματος, όπως είναι η Ν.Δ. Στη μάχη των εσωκομματικών εκλογών, ίσως εκτέθηκα περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο δημοσιογράφο. Στην πιάτσα με αποκαλούσαν «Ντοράκι». Τότε ήμουν, ο καλός, ο φίλος και πάνω απ’ όλα ο «δεδομένος» για την κυρία Μπακογιάννη, για τους φίλους και τις φιλενάδες της. Έχω απογοητευτεί πολλές φορές. Έτσι, είναι η ζωή. Για πρώτη φορά, όμως, έχω αηδιάσει. Αηδίασα, με το σύστημα και την παρέα της Ντόρας»
Και απαντώντας στην Μποτονάκη στα περί γίγαντων της δημοσιογραφίας ρίχνει το «καρφί» του:
«Κυρία Μπουμπού, ακόμη δεν καταλάβατε ότι το ύψος, δεν παίζει και μεγάλο ρόλο στις ικανότητες, και δη στην πολιτική; Από το περιεχόμενο της επιστολής σας, κατάλαβα, ότι προφανώς, πιστεύατε, ότι η Ντόρα, θα επικρατούσε του Σαμαρά, επειδή ήταν ψηλότερη».

Δείτε σχετικά:

-Επιστολή στο parapolitika.gr από την κολλητή της Ντόρας

-Ο κατήφορος της Ντόρας και των φιλενάδων της

-Αυτή είναι η όμορφη φιλενάδα της Ντόρας