ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Να ανακληθεί η απόλυση της Αφεντούλη - 24ωρη στο «Ράδιο Θεσσαλονίκη»



Να ανακληθεί η απόλυση της δημοσιογράφου Μερσίνης Αφεντούλη ζητούν η ΕΣΗΕΜ-Θ, η EΠΗΕΘ και η ΕΤΕΡΜ-Θ που έχουν κηρύξει για σήμερα Πέμπτη 23 Ιουνίου, 24ωρη απεργία στο ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Οι ιδιοκτήτες Λ. Μαρόγλου και Στ. Διαμαντόπουλος καλούνται να πάρουν πίσω την απόλυση και να εφαρμόσουν τις ΣΣΕ. Η απόλυσή της Αφεντούλη προστέθηκε στη μακρά σειρά ενεργειών με τις οποίες οι ιδιοκτήτες, κύριοι Στ. Διαμαντόπουλος και Λ. Μαρόγλου, έχουν απαξιώσει τον χαρακτήρα του ενημερωτικού σταθμού.
Το Ράδιο Θεσσαλονίκη οφείλει την πρωτεύουσα θέση που κατέχει στο χώρο της ραδιοφωνίας της πόλης στην προσφορά των εργαζομένων, όλων των ειδικοτήτων. Τα ΔΣ των τριών Ενώσεων καλούν τους Διαμαντόπουλο και Μαρόγλου να..διαφυλάξουν αυτή την αξία προστατεύοντας τις θέσεις εργασίας και την αξιοπρέπεια των συνεργατών τους, με βάση τα ιδανικά τα οποία καθημερινά και με κάθε ευκαιρία διακηρύττουν από μικροφώνου.