ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Ενοχλήθηκε ο Βαρδινογιάννης για το δάνειο που πήρε ο Ψυχάρης από τη Marfin

ΑΝ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΕ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΟ ΕΔΙΝΕ Ο ΙΔΙΟΣ;

Η κρίση έχει επηρεάσει σε σημαντικό βαθμό και τις σχέσεις των επιχειρηματιών που αναπτύσσουν δράση στον χώρο του Τύπου. Όπως γράφαμε προ ημερών η συγχώνευση Mega – Star κόλλησε στο βέτο που έθεσαν οι Στ. Ψυχάρης και Γ. Μπόμπολας. Οι δύο σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελαν ενισχυμένο (μετοχικά) τον Βαρδή Βαρδινογιάννη. Έτσι, λοιπόν, αποφάσισαν να κρατήσουν αποστάσεις από τις συζητήσεις που είχαν ξεκινήσει.
Η στάση που κράτησαν τα αφεντικά του ΔΟΛ και του Πήγασου, προκάλεσε –όπως ήταν λογικό- ενόχληση στο στρατόπεδο Βαρδινογιάννη. Οι γνωρίζοντες το παρασκήνιο υποστηρίζουν ότι οι σχέσεις του Βαρδή με τον Ψυχάρη βρίσκονται.. πλέον σε οριακό σημείο.
Το γεγονός μάλιστα ότι το αφεντικό του ΔΟΛ, κατάφερε να εξασφαλίσει την προηγούμενη εβδομάδα δάνειο ύψους 5 εκατ. ευρώ από την Marfin του Ανδρέα Βγενόπουλου, έρχεται να ενισχύσει την σχετική φημολογία. Ως γνωστόν Βαρδινογιάννης και Βγενόπουλος βρίσκονται στα μαχαίρια, με αφορμή την στάση του τελευταίου στα διοικητικά του Παναθηναϊκού.
-πηγή: parapolitika.gr