ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Κυβέρνηση «τεχνοκρατών» και κάλπες από το Ποντίκι




Με πρωτοσέλιδο τίτλο «Τους σπρώχνουν στο μπαλκόνι» και αναλυτικό ρεπορτάζ για το πώς το οικονομικό και πολιτικό αδιέξοδο φέρνει πιο κοντά τις εκλογές κυκλοφορεί σήμερα το «Ποντίκι».
Ευρωπαίοι και ΗΠΑ βλέπουν κάλπη λόγω κυβερνητικής αδυναμίας και πιέζουν με θράσος τις δυνάμεις της αντιπολίτευσης να προσφέρουν συναίνεση για να προχωρήσει απρόσκοπτα η εφαρμογή του μνημονίου.
Ενα ακόμη ενδιαφέρον ρεπορτάζ είναι αυτό για την ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ «ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΩΝ». Σε αυτό σκιαγραφείται το προφίλ και το who is who των τεχνοκρατών που βολιδοσκοπούνται για να βάλουν πλάτη στην κυβέρνηση προκειμένου να ολοκληρώσει τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει έναντι των πιστωτών μας.
Στο πολιτιστικό ένθετο «ΠΟΝΤΙΚΙ art» υπάρχει συνέντευξη του Κώστα Τσόκλη. Ο αιρετικός καλλιτέχνης μιλάει για το μουσείο που φέρει το όνομά του ενώ αναφέρεται και στην υποχρέωσή του να φανεί χρήσιμος στις νεότερες γενιές τώρα που «η ώρα της ανάγκης ήρθε».