ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Ποιός Θανάσης;..



Tην είδηση την έγραψε και το "Βήμα" της περασμένης Κυριακής: «Στον ιδιοκτήτη της εταιρείας δημοσκοπήσεων Data Rc Θόδωρο Λουλούδη πέρασε η αρχαιότερη ελληνική εφημερίδα, η "Πελοπόννησος" των Πατρών, η οποία έχει να επιδείξει συνεχή και αδιάλειπτη παρουσία επί 130 χρόνια. Ο κάτοχος του πλειοψηφικού πακέτου μεταβίβασε τις μετοχές στον κ. Θ. Λουλούδη, ο οποίος παράλληλα εξαγόρασε και πακέτο από την οικογένεια των εκδοτών, του Σπύρου και της Νανάς Δούκα». Ο "κάτοχος του πλειοψηφικού πακέτου" βεβαίως, δεν ήταν άλλος από τον Θανάση Λάλα, κάποτε ισχυρό άνδρα στα περιοδικά (και όχι μόνο...) του ΔΟΛ. Παρήλθαν όμως οι χρόνοι εκείνοι και τώρα ούτε το ονομά του δεν επιτρέπεται να αναφέρεται. Κάτι σαν τον Λόρδο Βόλντεμορτ ένα πράγμα, αλλά χωρίς τη σκοτεινή γοητεία.

• Γέμισε η εφημερίδα μεγάλες αφίσες μαύρου χρώματος όπου αναγράφεται ψηλά η λέξη "Βυζάντιο" με μεγάλα γαλάζια γράμματα και στο κάτω μέρος το εξής με μικρά λευκά γράμματα: "Έδρα: Μίνωος 10-16 (Ν. Κόσμος), 17743 ΑΘΗΝΑ /Σκοπός: Το Βυζάντιο"
-από medea & media