ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Σε ποιόν θα παραχωρήσει ο ΔΟΛ την Εξέδρα;

-από τη στήλη Μέσα & media του Χρ. Ξανθάκη / Κυρ. Ελευθεροτυπία

Η φημολογία για μειώσεις στον ΔΟΛ δεν έλειψε και την εβδομάδα που μας πέρασε, ωστόσο το μόνο σίγουρο είναι ότι το συγκρότημα Λαμπράκη αποχωρίζεται συντόμως την «Εξέδρα». Σύμφωνα με τα ανώτερα κλιμάκια της Μιχαλακοπούλου, είτε θα κλείσει το φύλλο είτε (μάλλον το πιθανότερο) θα παραχωρηθεί σε κάποιον από τους ενδιαφερόμενους που έξαφνα προέκυψαν σαν τα σαλιγκάρια. Ενας μάλιστα εξ αυτών διαθέτει τη δική του εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ιστορία στο χώρο των αθλητικών εντύπων (δεν μιλάω τώρα για το γνωστό άτομο με τις πολλές και διάφορες ταυτότητες...) κι αν τα καταφέρει τελικά να βάλει χέρι στην «Εξέδρα» και στην ιστοσελίδα exedra.gr θα προκαλέσει πάταγο.
Ανάλογα με τα μελλούμενα στο φύλλο θα πορευθούν και οι υπόλοιπες δυνάμεις του χώρου, κάποιες εκ των οποίων ήταν έτοιμες για.. δραστικές έως δραματικές κινήσεις.

Aς αφήσουμε όμως όλα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα και ας ταξιδέψουμε για λίγο στην πάντα ειδυλλιακή Oυζουμπούρου. Εκεί λοιπόν, έχει ξεσηκωθεί μεγάλος θόρυβος για μια τηλεοπτική παραγωγή που έφτασε να κοστίζει 13.800 ευρώ το επεισόδιο. «Αδύνατον να χρειάζονται τέτοιο μπάτζετ» δηλώνει ένας επιτηδευματίας από την ελεύθερη αγορά της σαβάνας. «Σε κανένα ιδιωτικό κανάλι δεν χαλάνε τόσα» υποστηρίζει έτερος. Ενας μάλιστα παραγωγός με κανιβαλικές τάσεις, έσπευσε να υπολογίσει ότι το καθαρό κέρδος από την εν λόγω εκπομπή θα κυμανθεί από τα 420.000 έως τα 480.000 ευρώ. Πράγμα το οποίον δημιουργεί πεδίον δόξης λαμπρό για τα ενημερωμένα στελέχη της Ραδιοκαλύβας.