ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Το ρεζιλίκι με το «μαύρο πρόβατο» και η σχέση του Ψυχάρη με τον Σαμαρά


ΣΤΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΝΔ Ο (ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ) ΥΙΟΣ ΨΥΧΑΡΗ;


Μια πολύ καλή εξήγηση για την κόντρα Ψυχάρη - Καψή και το ρεζιλίκι με την απόσυρση του ρεπορτάζ του Βήματος για τον Σαμαρά, που είναι το «μαύρο πρόβατο της Ευρώπης», δίνει το enimerosi24.gr. Με αφορμή και την αρθρογραφία του αφεντικού του ΔΟΛ για την ανάγκη εκλογών το site αναφέρεται στην καλή σχέση του Σταύρου Ψυχάρη με τον Αντώνη Σαμαρά και την δέσμευση του προέδρου της ΝΔ να συμπεριλάβει στο Επικρατείας του κόμματος τον υιό Ψυχάρη που κάνει καριέρα στο εξωτερικό ως διπλωμάτης.
Γράφει συγκεκριμένα το enimerosi24:
Δεύτερη φορά μέσα σε μία εβδομάδα ο Ψυχάρης αρθρογραφεί για να καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η χώρα πρέπει να προχωρήσει σε εκλογές. Την πρώτη φορά μέσω των Νέων και την δεύτερη, χθες μέσω του κύριου άρθρου του στο Κυριακάτικο Βήμα. Σε συνδυασμό με την έμμεση στήριξή του στο πρόσωπο του αρχηγού της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, οι γνωρίζοντες το πολιτικό παρασκήνιο εξηγούν την στάση του ισχυρού άνδρα του ΔΟΛ, λέγοντας ότι «ο πρόεδρος έχει δεσμευτεί προσωπικά στον εκδότη να.. συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του κόμματος όποτε γίνουν οι εκλογές τον υιό του που κάνει καριέρα στο εξωτερικό ως διπλωμάτης»! Θυμίζουμε ότι ο υιός Ψυχάρη υπηρετούσε στην πρεσβεία στο Μαϊάμι όταν νοσηλευόταν σε νοσοκομείο ο μακαριστός Χριστόδουλος, ενώ το τελευταίο χρόνο βρίσκεται στη Γερμανία. Επίσης δεν πρέπει να διαφεύγει ούτε η πολύ καλή φιλική σχέση που διατηρούν μεταξύ τους οι δύο άνδρες, αλλά και οι συχνές επισκέψεις του προέδρου στη Μιχαλακοπούλου.