ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Συλλογική Σύμβαση με μείωση μισθών θέλει ο Μπόμπολας



Μπροστά στην σθεναρή στάση - αντίσταση των συντακτών του ΕΘΝΟΥΣ ο Φώτης Μπόμπολας προχώρησε σε αναθεώρηση του «όποιος δεν υπογράφει -10% απολύεται!».
Ο εκδότης του ΕΘΝΟΥΣ όταν είδε ότι οι δημοσιογράφοι είναι αποφασισμένοι να μην αποδεχτούν περικοπή μισθών, έκανε προσωρινά πίσω για το θέμα των ατομικών συμβάσεων και σε επικοινωνία που είχε με Σόμπολο και Νταβανέλο ζήτησε να διαβουλευτεί με το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ που θα προκύψει από τις εκλογές της ερχόμενης εβδομάδας.
Ο Μπόμπολας έκανε γνωστή την πρόθεσή του να συζητήσει με το νέο ΔΣ την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας η οποία θα περιλαμβάνει και θα προβλέπει μείωση μισθών!
Είχε προηγηθεί την περασμένη Πέμπτη ανακοίνωση συμπαράστασης της εργασιακής επιτροπής του ΔΟΛ προς τους συναδέλφους τους στον Πήγασο. Οι εργαζόμενοι της Μιχαλακοπούλου έστειλαν ταυτόχρονα και μήνυμα προς τον εργοδότη τους (και πρόεδρο της ΕΙΗΕΑ) Σταύρο Ψυχάρη από τον οποίο ζήτησαν «να αποκηρύξει τις.. αθλιότητες» του αντιπροέδρου της Ενωσης Ιδιοκτητών Φώτη Μπόμπολα.

Υ.Γ1:
Ελέγχονται οι φήμες που θέλουν τον Φώτη Μπόμπολα να έχει έντονη συνομιλία με τον Πατριάρχη της οικογένειας που λέγεται ότι διαφώνησε κάθετα με τους χειρισμούς του στο θέμα των περικοπών.

Υ.Γ2:
Αν αποδεχτείς παθητικά ό,τι σου επιβάλουν την έχεις πατήσει.
Αν αντισταθείς σίγουρα έχεις να κερδίσεις. Πολλά ή λίγα δεν έχει σημασία.
Και αν τελικά χάσεις τουλάχιστον θα το έχεις παλέψει...