ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Οργιο ρεμούλας στην ΕΡΤ



«Συνέβαλε τα μέγιστα στην εύρυθμη λειτουργία του τομέα ευθύνης του... επέδειξε πρωτοβουλίες... μέγιστο ζήλο... επέδειξε ιδιαίτερη εργατικότητα και αποδοτικότητα».
Με αυτά ακριβώς τα λόγια δικαιολογούνταν οι εκταμιεύσεις από τον δημόσιο κορβανά δεκάδων χιλιάδων ευρώ ως μπόνους μεγαλοστελεχών της ΕΡΤ, αλλά και ημετέρων δημοσιογράφων, τεχνικών και λοιπών ειδικοτήτων υπαλλήλων, επί προεδρίας Χρήστου Παναγόπουλου. Μπόνους 30.000, 44.000, 48.000, έως και 93.000 ευρώ, για κάθε στέλεχος.
Την ίδια περίοδο ο τότε πρόεδρος, που δρομολογούσε τις χρηματικές αμοιβές για «επίτευξη στόχων» με αποφάσεις που δεν γνωστοποιούνταν σε όλο το προσωπικό, όπως ορίζει ο γενικός κανονισμός προσωπικού της ΕΡΤ, εμφανίζεται να είναι το κεντρικό πρόσωπο σε ένα πανηγύρι σπατάλης.
-Διαβάστε στο enet.gr το άκρως ενδιαφέρον και πληρέστατο δημοσιογραφικά ρεπορτάζ της Κατερίνας Κατή, όπως δημοσιεύτηκε στην Κ.Ε.