ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Καμπύλης: ο Κακλαμάνης είχε συνηθίσει να έχει τον 9.84 ντουντούκα του

ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ: ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΤΟΥ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

Αδικημένος από τον 9,84 αισθάνεται ο Νικήτας Κακλαμάνης που κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, εξέφρασε τη διαμαρτυρία του, με αφορμή την κοινή ραδιοφωνική εκπομπή, αρκετών αθηναικών σταθμών χθες το μεσημέρι για τη βία. Ο κύριος Κακλαμάνης εγκάλεσε τη διοίκηση του 9, 84 για την απουσία του ως επικεφαλής της παράταξης του από το πρόγραμμα, καθώς σε αυτό μίλησε ο δήμαρχος Γιώργος Καμίνης. Στην παρέμβαση Κακλαμάνη αντέδρασε ο γενικός διευθυντής του σταθμού Τάκης Καμπύλης, ο οποίος κατηγόρησε τον Κακλαμάνη ότι “επέλεξε να στοχοποιήσει τον 9,84” επειδή “είχε συνηθίσει να τον έχει ντουντούκα του”. Ο Καμπύλης διευκρινίζει ότι ήταν ο 9,84 που πρότεινε τον Καμίνη να μιλήσει. Εξήγησε ότι ο σταθμός πρότεινε τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών Ιερώνυμο, τον Νίκο Αλιβιζάτο, τον Διονύση Σαββόπουλο και τον Θεόδωρο Αγγελόπουλο. «Τη συμμετοχή του δημάρχου Αθηναίων πρότεινε ο διευθυντής του Real Fm, κ. Χρήστος Μπάρλας, κι αυτό μπορούν να το βεβαιώσουν και οι διευθυντές των άλλων ραδιοσταθμών, στους οποίους κοινοποιήθηκε η σχετική πρόταση από πλευράς Real fm», επεσήμανε ο Καμπύλης.
O Κακλαμάνης ανταπάντησε ανακοίνωση του διευθυντή του Αθήνα 9,84 με μία ειρωνική ανακοίνωση, αμφισβητώντας τα..τυπικά προσόντα του διευθυντή του σταθμού: «Η απάντηση του Καμπύλη έχει τόση σοβαρότητα όσο και η νομική γνωμάτευση, για το αν πληροί τις προϋποθέσεις για τη θέση του γενικού διευθυντή του ραδιοσταθμού «Αθήνα 9,84», βάσει της οποίας ο δήμαρχος Αθηναίων αποδέχθηκε πως πανεπιστημιακή εκπαίδευση σημαίνει να έχει πιει κάποιος καφέ στο κυλικείο ενός Ανώτατου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος».