ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Επιασε τόπο η παρέμβαση της ΕΣΗΕΑ στο Star

Μετά την παρέμβαση της ΕΣΗΕΑ ανεστάλη η απόφαση της διοίκησης του Star να προχωρήσει σε μειώσεις μισθών σε όλους τους εργαζόμενους. Σε συνάντηση που είχε το σωματείο των δημοσιογράφων με τη διοίκηση του καναλιού συμφωνήθηκε μέχρι την Τρίτη που έχει οριστεί η συνάντηση με τους εκπροσώπους των ιδιοκτητών των τηλεοπτικών σταθμών να παγώσει κάθε απόφαση για περικοπές. Oι τεχνικοί της τηλεόρασης (ΕΤΙΤΑ) πάντως έχουν πρκηρύξει νέα 48ωρη απεργία για τους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς την Τρίτη και Τετάρτη διεκδικώντας τη συλλογική σύμβαση εργασίας.

-Ο Φώτης Μπόμπολας επιμένει σε μειώσεις
Χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα και κυρίως χωρίς κάποια επίσημη πρόταση από την ΕΙΗΕΑ για τη σύμβαση, έμεινε η ΕΣΗΕΑ μετά τη συνάντηση της και με τον αντιπρόεδρο της Ένωσης Ιδιοκτητών Φώτη Μπόμπολα χθες το μεσημέρι. Κατά πληροφορίες με επίκληση της οικονομικής κατάστασης επιμένει σε..μειώσεις αποδοχών έστω και στο 8% για όλους. Η ΕΣΗΕΑ θα έχει συνάντηση και με την ΕΙΤΗΣΕΕ την ερχόμενη Τρίτη ενώ με τους εκδότες δεν προβλέπεται νέα συνάντηση πριν το Πάσχα

-Εκτός των συνόρων η κρίση στο ΑΠΕ
Την επόμενη Δευτέρα οι εργαζόμενοι στο ΑΠΕ θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου στους ανταποκριτές των διεθνών ΜΜΕ και πρακτορείων, για όσα συμβαίνουν στη συγκεκριμένη υπηρεσία ενημέρωσης του δημοσίου τους τελευταίους μήνες.

-“Σχέδιο αναδιοργάνωσης” του Alter
Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε. και με δ.τ. ALTER CHANNEL σε συνέχεια προηγούμενων ανακοινώσεών της ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι οι υφιστάμενοι μέτοχοι της Εταιρείας έλαβαν από την ARGO CAPITAL MANAGEMENT LTD για λογαριασμό fund υπό την διαχείρισιν της, σχέδιο σύμβασης αναδιοργάνωσης της Εταιρείας με συμμετοχή του στο μετοχικό κεφάλαιο αυτής καθώς και ότι έχει αποσταλεί στις πιστώτριες τράπεζες σχέδιο συμφωνίας για την αναδιάρθρωση του τραπεζικού δανεισμού της Eταιρείας και την παροχή χρηματοδοτικών διευκολύνσεων. Η Εταιρεία δεσμεύεται ότι θα ενημερώσει άμεσα το επενδυτικό κοινό για κάθε νέα εξέλιξη σχετικά με το ως άνω θέμα.
-πηγή: typologies