ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Έξαλλοι o Πάγκαλος και η Μπιρμπίλη με τον Παπουτσή για τη συμφωνία της Κερατέας

Έξαλλοι φέρονται να είναι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θόδωρος Πάγκαλος και η υπουργός Περιβάλλοντος, Τίνα Μπιρμπίλη με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Χρήστο Παπουτσή. Η αιτία είναι πως δεν είχαν την παραμικρή ιδέα για τη συμφωνία που έκανε σήμερα ο Παπουτσής με τους εκπροσώπους των κατοίκων της Κερατέας ώστε να σταματήσουν οι κινητοποιήσεις και να ανοίξει η λεωφόρος Αθηνών-Λαυρίου για το Πάσχα. Πάγκαλος και Μπιρμπίλη έφτασαν το θέμα μέχρι τον πρωθυπουργό, θεωρώντας ότι οι κινήσεις του Χρήστου Παπουτσή να διαπραγματευθεί χωρίς να ενημερώσει κανέναν συναρμόδιο υπουργό είναι μια κίνηση που ενθαρρύνει την ανομία, την ενδοκυβερνητική ασυνεννοησία και δημουργεί τετελεσμένα στους συναρμόδιους υπουργούς. Συν τοις άλλοις, η Κερατέα είναι μέρος της εκλογικής περιφέρειας του Θόδωρου Πάγκαλου.
Μάλιστα, κατά πληροφορίες, η Τίνα Μπιρμπίλη δεν γνώριζε καν ότι ο Παπουτσής της είχε κανονίσει ραντεβού για την Πέμπτη του Πάσχα με τους φορείς της Κερατέας! Παράλληλα, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, για το θέμα και τη συμφωνία δεν είχε ιδέα ούτε ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Ραγκούσης.Σε κάθε περίπτωση, η πρωτοβουλία Παπουτσή είναι βέβαιο ότι δημιουργεί μεγάλες αντιδράσεις στην κυβέρνηση και θα βγάλει στο προσκήνιο -για μία ακόμη φορά- τις ενδοκυβερνητικές συγκρούσεις.
- από iefimerida.gr