ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Ο Ψυχάρης νοστάλγησε την Χρήστου Λαδά...






Ο ρομαντικός και πάντα συναισθηματικός Σταύρος Ψυχάρης φαίνεται πως δεν ξεχνά το χώρο όπου ανδρώθηκε επαγγελματικά. Αλλιώς δεν εξηγείται το γεγονός ότι από καιρού εις καιρόν επισκέπτεται τα παλαιά γραφεία του Βήματος και των ΝΕΩΝ στη Χρήστου Λαδά. Πρόσφατα μάλιστα εθεάθη ξανά να κάνει τον περίπατό του στον ιστορικό δρόμο. Κάποιοι είπαν οτι ο Ψυχάρης πήγε για να ανάψει ένα κερί στην εκκλησία του Αγιώργη στην πλατεία Καρύτση, λόγω και των ημερών. Kάποιοι άλλοι ισχυρίστηκαν οτι το αφεντικό του ΔΟΛ το σκέφτεται πολύ σοβαρά να επιστρέψει στα παλιά του λημέρια προκειμένου να μειωθούν τα έξοδα της Μιχαλακοπούλου. Για το θέμα..γράφει σχετικά και το enimerosi24.gr:
Η εμφάνιση του Σταύρου Ψυχάρη στη Χρ. Λαδά πριν λίγες ημέρες αναζωπύρωσε τα σενάρια μετακόμισης του ΔΟΛ. Το πέρασμα του ισχυρού άνδρα του οργανισμού από τα παλιά γραφεία, έκανε πολλούς να αναρωτιούνται για τον σκοπό της επίσκεψης του και να ανασύρουν τις φήμες που είχαν ακουστεί και στο πρόσφατο παρελθόν για επιστροφή του ΔΟΛ στις ρίζες του, προκειμένου να μειωθούν τα έξοδα της Μιχαλακοπούλου.
Το σενάριο της επιστροφής ορισμένοι το συσχετίζουν και με τις φήμες που πυκνώνουν εσχάτως για αναστολή των περιοδικών του ΔΟΛ, με την έννοια ότι μειώνονται οι χωροταξικές ανάγκες. Να σημειωθεί ότι από το σύνολο των περιοδικών του οργανισμού, ακούγεται ότι θα επιβιώσει μόνο το BHMAGAZINO.